Robinho’dan Alex hakkında flaş sözler

​Robinho’dan Alex hakkında flaş sözler
​Robinho’dan Alex hakkında flaş sözler

Sivasspor’un dünyaca ünlü Brezilyalı yıldızı Robinho, Fenerbahçeli eski futbolcu Alex de Souza hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.

Sivasspor’un dünya yıldızı Robinho, Türkiye’ye ve Süper Lig’e alışmak için ir hayli mesai harcıyor. Kısa sürede kente uyum sağladığını sık sık söyleyen Sambacı, uzun zamandır Sivasspor’u takip ettiğini dile getirdi.

"İlgimi çekiyordu"

Brezilyalı futbolcu kısa sürede Sivas'a uyum sağladığını belirtti.
Brezilyalı futbolcu kısa sürede Sivas'a uyum sağladığını belirtti.

beIN Sports'a konuşan Robinho, “Sivas'a gelmeden önce Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş hakkında çok fazla bilgiye sahiptim. İnanmayacaksınız ama Sivas'ı da takip ediyordum. Çünkü Roberto Carlos ve Cicinho Sivasspor'da görev aldığı için, çok fazla ilgimi çekiyordu” dedi.

“O’nun gibisi yok”

Robinho, Giuliano'nun bir Alex olmadığını söyledi.
Robinho, Giuliano'nun bir Alex olmadığını söyledi.

Fenerbahçe hakkında da bilgi sahibi olduğunu belirten Robinho, “Giuliano gerçekten etkileyici bir oyuncu, çok önemli bir oyun karakterine sahip. Dünya Kupası'na gitmek için çok farklı şartlar oluşturması gerekiyor. Böyle giderse, gidebileceğini düşünüyorum. Ama kesinlikle bir Alex de Souza değil, dünyaya bir Alex geldi. Sonrası yok” diye konuştu.

Robinho kimdir? 
25 Ocak 1984'te Brezilya'nın Sao Vicente kentinde dünyaya gelen Robinho altyapı kariyerine Santos'ta adım attı. 2005 yılında Robinho, Santos'tan Real Madrid'e 24 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer oldu. 2008'de Real Madrid'ten Manchester City'e transfer olan Robinho ardından Santos'ta kiralık olarak forma giydi. Santos bir dönem de Milan'da top koşturdu. Son olarak ülkesinin ekiplerinden Atletico-MG'de oynayan Sambacı, Sivasspor'a ocak ayında imza attı. 

  
Sivasspor ile şimdiye kadar 5 maça çıkan Robinho, 3 gol atıp 1 asist yaptı.
Robinho kimdir? 25 Ocak 1984'te Brezilya'nın Sao Vicente kentinde dünyaya gelen Robinho altyapı kariyerine Santos'ta adım attı. 2005 yılında Robinho, Santos'tan Real Madrid'e 24 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer oldu. 2008'de Real Madrid'ten Manchester City'e transfer olan Robinho ardından Santos'ta kiralık olarak forma giydi. Santos bir dönem de Milan'da top koşturdu. Son olarak ülkesinin ekiplerinden Atletico-MG'de oynayan Sambacı, Sivasspor'a ocak ayında imza attı. Sivasspor ile şimdiye kadar 5 maça çıkan Robinho, 3 gol atıp 1 asist yaptı.