Beşiktaş'tan Rosier'e ceza geliyor

Valentin Rosier
Valentin Rosier

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Kayserispor'a konuk oldu. Siyah beyazlılar mücadeleden 2-0 galip ayrılırken, Valentin Rosier 90+4'te kırmızı kart gördü. Gördüğü kartın ardından büyük tepki toplayan Fransız futbolcu için siyah beyazlı teknik heyet 26 yaşındaki sağ bek hakkında kararını verdi.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 20 . haftasında Kayserispor deplasmanından 3 puan ile döndü. Siyah beyazlılar karşılaşmayı Nathon Redmond ve Salih Uçan'ın golleriyle 2-0 kazandı.

90+4'te Valentin Rosier kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Mücadelenin ardından siyah beyazlı yönetimin, sağ bek oyuncusunu sert şekilde uyaracağı aktarıldı.

  • Fransız futbolcu tedbirli olarak PFDK’ya sevk edilecek. En az iki maç ceza alacak Rosier, Alanyaspor ve Karagümrük karşılaşmalarını kaçıracak.

4 kırmızı kart gördü

26 yaşındaki futbolcu, Beşiktaş'a geldiği 2020-21 sezonundan bu yana 4 kez kırmızı kart, 4 defa da sarı kart cezaları nedeniyle bugüne dek 8 maç kaçırdı.

  • Fransız sağ bek, 3 kez çift sarıdan ve son olarak da direkt kırmızı ile oyun dışı kalarak 2020-21'den bu yana Beşiktaş forması ile en fazla kırmızı kart gören oyuncu oldu.

Bu sezon Beşiktaş formasıyla 19 resmi maça çıkan Rosier, bu maçlarda 1 gol 3 asistlik katkı sağladı.