Manchester United'da Ronaldo krizi devam ediyor! Takımdan ayrılabilir

Cristiano Ronaldo krizi
Cristiano Ronaldo krizi

Futbol dünyasının yaşayan efsanelerinden olan Cristiano Ronaldo, kariyerinin sonlarına doğru giderken kimilerine göre beklentinin altında kalıyor. Geçtiğimiz sezon başı efsanesi olduğu Manchester'a geri dönen, bu sezon ise takımdan ayrılmayı kafasına koyup başaramayan Portekizli yıldız için yeni bir iddia ortaya atıldı.

Manchester United'a geçtiğimiz sezon geri dönen Ronaldo, ilk sezonunda iyi bir performans gösterse de bu sezon oldukça kötü bir süreç geçiriyor.

  • Yaz aylarında Manchester United'dan ayrılmak için birçok farklı takımla görüşen Portekizli yıldız, istediği teklifi bir türlü alamadı.

Ancak bu kez Cristiano Ronaldo'nun devre arasında takımdan ayrılabileceği iddia edildi.

Ronaldo, geçtiğimiz sezon Ole Gunnar Solskjaer ve Ralf Rangnick dönemlerinde takımının aldığı kötü sonuçların aksine 24 gollük başarılı bir performans sergilemişti.

  • Manchester United'ın öncesi kampına katılmayan Ronaldo, Erik ten Hag yönetiminde çoğunlukla maçlarda sonradan şans buluyor.

Bu sezon 7 maçta forma giyen 37 yaşındaki tecrübeli futbolcu yalnızca 2 müsabakaya ilk 11'de başladı ve henüz gol veya asist üretemedi.