Ronaldo, gol sevincinin hikayesini anlattı

Ronaldo bu sezon 12 gol 1 asist kaydetti.
Ronaldo bu sezon 12 gol 1 asist kaydetti.

Serie A'nın 17. haftasında Sampdoria'yı 2-1 mağlup eden Juventus'ta attığı kafa golüyle çok konuşulan Cristiano Ronaldo, kendisi ile özdeşleşen gol sevincinin hikayesini DAZN özel röportajında anlattı.

26 Aralık'ta tamamı yayınlanacak DAZN özel röportajında "siiiiii" şeklinde bağırarak havaya zıpladığı ve sırtını dönerek yaptığı gol sevincinin hikayesini anlatan Ronaldo, bu sevinci Real Madrid'de yapmaya başladığını söyledi:

  • "Real Madrid forması giydiği zaman hangi maçı kazanırsak herkes 'siiiiii' diye bağırıyordu. Ben de o şekilde başladım, niye bilmiyorum. Doğal olarak gerçekleşti."

"Los Angeles'ta Chelsea'ye karşı oynadığımız sezon öncesi hazırlık maçını hatırlıyorum. Golü attıktan sonra bu sevinci yapmıştım. İnsanlar bana 'Niye böyle bir sevinç gösterisi yapıyorsun?' diye soruyordu. Sahiden bilmiyorum. Zıpladım, sırtımı döndüm ama hepsi doğal olarak gelişti. En iyi şeylerin her zaman doğal olarak gerçekleştiğini söylerim."

Ronaldo, Real Madrid formasıyla 40 gol kaydetti.
Ronaldo, Real Madrid formasıyla 40 gol kaydetti.

2014 Ballon d'Or ödülünü kazandığında kürsüye çıkarak aynı sevinci sesli bir şekilde yapan Ronaldo o konuya da değindi: "Takım arkadaşlarım gol attığımda ya da maç kazandığımızda o şekilde bağırdığımı bilir. O bizim Real Madrid'deki sevinç çığlığımızdı.