Ronaldo röveşata golünde adeta kanatlandı

Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo.

Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Real Madrid, deplasmanda Juventus'u Ronaldo (2) ve Marcelo'nun golleriyle 3-0 mağlup etmeyi başardı. Real Madrid aldığı bu skorla yarı final kapısını aralarken karşılaşmaya Cristiano Ronaldo'nun röveşata golü damga vurdu.

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında İspanyol devi Real Madrid, italyan devi Juventus ile karşı karşıya geldi. İspanyol devinin 3-0'lık üstünlüğüyle sona eren mücadeleye Cristiano Ronaldo'nun attığı röveşata golü damga vurdu.

2.3 METRE YÜKSELDİ

Mücadelenin 64. dakikasında röveşata golüyle skoru 2-0'a getiren Ronaldo'nun topa vurduğu noktanın yerden 2.3 metre yükseklikte olduğu açıklandı.

Bu muhteşem gol sonrası Juventus taraftarı Portekizli yıldızı ayakta alkışladı.
Bu muhteşem gol sonrası Juventus taraftarı Portekizli yıldızı ayakta alkışladı.

REKORLARIN ADAMI

Öte yandan Şampiyonlar Ligi'nde 100 gol barajını aşan ilk futbolcu unvanına sahip Ronaldo (toplam 119 gol), bu maçta da fileleri havalandırarak organizasyonda üst üste 10 maçta gol atan ilk futbolcu oldu.

Fotoğraf: Reuters
Fotoğraf: Reuters

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan takım arkadaşı Sergio Ramos ise takım arkadaşı için şu ifadeleri kullandı:

  • "Ronaldo, inanılmaz. Onunla beraber daha güçlüyüz. Şampiyonlar Ligi'nde inanılmaz bir performans gösteriyor. Attığı gol taraflı, tarafsız herkesin alkışlaması gereken bir gol."

🚀 Ronaldo Airlines!

gztspor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()