Ronaldo'nun kramponlarındaki dikkat çeken detay

Portekizli yıldız galibiyete yere çökerek kutladı.
Portekizli yıldız galibiyete yere çökerek kutladı.

Şampiyonlar Ligi’nde Manchester United deplasmanından 1-0 galibiyetle ayrılan Juventus’ta Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo’nun kramponlarında yer alan bir detay futbolseverlerin dikkatinden kaçmadı. Karşılaşma sırasında kendisine yapılan yakın çekimin ardından merak edilen detayın anlamı ortaya çıktı.

UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu 3. hafta mücadelesinde Manchester United ile Juventus karşı karşıya geldi. Juventus’un Paulo Dybala’nın golü ile 1-0 kazandığı maç, İtalyan devinde forma giyen dünya yıldızı Cristiano Ronaldo için oldukça anlamlıydı. Portekizli süperstar, yıldızının parladığı Old Trafford’a olgunluk döneminde Juventus’un siyah beyazlı forması ile geri döndü. Herkesin gözlerinin üzerinde olduğu Cristiano Ronaldo, birçok kez kaleyi yoklamasına rağmen kaleci De Gea’yı geçemedi. Ronaldo’nun, maça çıktığı ayakkabılarındaki detay, futbolseverlerin dikkatinden kaçmadı.

Ronaldo, İngiliz taraftarların sevgi gösterilerine cevap veriyor...
Ronaldo, İngiliz taraftarların sevgi gösterilerine cevap veriyor...

Maçta giydiği kramponlarında minik kızı Alana Martina’nın ismini yazdıran Cristiano Ronaldo’nun uğuru, eski takımı karşısında sonuç vermedi.

Dünya yıldızının kramponunda minik kızı Alana Martina'nın ismi yazıyor...
Dünya yıldızının kramponunda minik kızı Alana Martina'nın ismi yazıyor...

Çocuklarına olan düşkünlüğü ile bilinen Cristiano Ronaldo, kendisi için özel olarak üretilen kramponlarında küçük kızının adına yer vermeyi unutmadı.

Şampiyonlar Ligi H Grubu’nda yer alan Juventus’ta, ilk maçta Valencia karşısında kırmızı kart gören Cristiano Ronaldo, bu sezon Devler Ligi’nde henüz golle buluşamadı.

Ronaldo'nun Manchester United istatistikleri
Dünyanın en iyi oyunculardan olan Ronaldo rakibi Messi ile en iyi oyuncuya aday kimine göre en iyisi Messi iken kimine göre de bu isim Cristiano Ronaldo. Manchester United kariyeri boyunca rakip filelere 118 gol atan Cristiano Ronaldo, bu gollerin çoğunu ceza sahası içinde kaydetti.

  
Manchester United kariyerinde frikikten gol atma yüzdesi %11 olan ünlü futbolcu büyük başarı elde etti. Penaltı gollerine baktığımızda gollerinin 17’sini penaltıdan kaydetti. 

  
Premier Lig kariyeri boyunca 34 asist yapan Ronaldo’ya en çok gol attran isim ise 16 asist ile Ryan Giggs oldu.
Ronaldo'nun Manchester United istatistikleri Dünyanın en iyi oyunculardan olan Ronaldo rakibi Messi ile en iyi oyuncuya aday kimine göre en iyisi Messi iken kimine göre de bu isim Cristiano Ronaldo. Manchester United kariyeri boyunca rakip filelere 118 gol atan Cristiano Ronaldo, bu gollerin çoğunu ceza sahası içinde kaydetti. Manchester United kariyerinde frikikten gol atma yüzdesi %11 olan ünlü futbolcu büyük başarı elde etti. Penaltı gollerine baktığımızda gollerinin 17’sini penaltıdan kaydetti. Premier Lig kariyeri boyunca 34 asist yapan Ronaldo’ya en çok gol attran isim ise 16 asist ile Ryan Giggs oldu.
2018 Dünya Kupası'nda da yaptı
Rusya’da düzenlenen 2018 Dünya Kupası’nda da Ronaldo’nun maça çıktığı kramponlarındaki isim detayları, futbolseverlerin dikkatini çekmişti.

  
Turnuvada kullandığı kramponlarına çocuklarının ismini yazdıran Cristiano Ronaldo’nun uğuru, Dünya Kupası’nı kaldırmak için yetmedi. Sağ ayağına giydiği krampona kızlarının ismi Alana Martina dos Santos Aveiro ve Eva Maria Dos Santos yazdıran Cristiano Ronaldo, sol ayağına ise oğullarının adı Cristiano Jr ve Mateo ismini yazdırmıştı.
2018 Dünya Kupası'nda da yaptı Rusya’da düzenlenen 2018 Dünya Kupası’nda da Ronaldo’nun maça çıktığı kramponlarındaki isim detayları, futbolseverlerin dikkatini çekmişti. Turnuvada kullandığı kramponlarına çocuklarının ismini yazdıran Cristiano Ronaldo’nun uğuru, Dünya Kupası’nı kaldırmak için yetmedi. Sağ ayağına giydiği krampona kızlarının ismi Alana Martina dos Santos Aveiro ve Eva Maria Dos Santos yazdıran Cristiano Ronaldo, sol ayağına ise oğullarının adı Cristiano Jr ve Mateo ismini yazdırmıştı.