Ronaldo'nun nişanlısına demediklerini bırakmadılar

Ronaldo ve nişanlısı Georgina Rodriguez
Ronaldo ve nişanlısı Georgina Rodriguez

Dünyaca ünlü yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo'nun nişanlısı ve çocuklarının annesi Georgina Rodriguez'e akrabaları tarafından ağır ithamlarda bulunuldu. Dünyaca ünlü modelin dayısı Rodriguez için 'sonradan görme' gibi ifadeler kullandı.

  • Cristiano Ronaldo ile birlikteliğinden sonra adını dünyaya duyuran Georgina Rodriguez için akrabalarından ağır sözler geldi. İngiliz The Sun gazetesine konuşan bazı akrabaları, ünlü modele tepki gösterdi.
  • Rodriguez için sonradan görme diyen ve kötü kadın diyen dayısı, Georgina’nın milyoner futbolcu Ronaldo ile tanıştıktan sonra ailesini unuttuğunu söyledi.
  • Georgina'ya eleştirilerde bulunan amca Hernandez "Onun gibi lüks içinde yaşamıyoruz diye bizden daha iyi olduğunu düşünüyor ve bizden utanıyor. Ronaldo ile birlikte olduğunu öğrendiğimden beri beni bir veya iki kere aradı. Ondan şimdiye kadar asla bir şey istemedim" dedi.
  • Georgina ile birlikte kardeşini her zaman koruduğunuda kaydeden Jesus Hernandez, "Her zaman Georgina ve kız kardeşini koruyup kolladım. Onlara kıyafet alır, hatta elektrik ve su faturalarını bile ben ödüyordum. Elimden gelen her şeyi yaptım" diye konuştu.
  • Ünlü modelin İspanya’dan Fransa’ya uyuşturucu kaçırırken yakalanan ve 10 yıl hapse mahkûm edilen babası hakkında ise Jesus Herhnandez, "“Georgina’nın babası Arjantin'de 3 yıl önce 70 yaşında öldü. Georgina bize bunun haberini bile vermedi. Kimse bana Jorge’un öldüğünü söylemedi. Neden bunu bize söylemediğini bilmiyorum" ifadelerini kullandı.
  • Yeğeni ile Defalarca konuşmaya çalıştıığını kaydeden Jesus Hernandez, "Hatta Cristiano’nun Facebook sayfasına ‘Dünyanın en kötü kadını yanında. Eğer bilmek istiyorsan bana ulaş, sana anlatırım’ yazdım'' dedi.”
  • Georgina Rodriguez'in hayatını anlatan dizi "Ben Georgina" ismiyle ilk gösterimini yarın yapacak. Instagram'da 29,8milyon takipçisi bulunan Georgina, en çok takip edilen kadınlar arasında yer alıyor.