Ronaldo'nun sözleşmesindeki özel madde

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo

Geçtiğimiz günlerde Al Nassr ile anlaşan Cristiano Ronaldo'nun sözleşmesinde Newcastle United'a transferi için özel bir madde olduğu ortaya atıldı.

Cristiano Ronaldo, Manchester United ile sözleşmesinin feshedilmesinin ardından büyük bir sürprize imza atıp Al Nassr ile anlaşma sağladı. 37 yaşındaki oyuncunun sözleşmesinde özel bir madde olduğu öne sürüldü.

Marca'da yer alan habere göre, Portekizli yıldızın Al Nassr ile yaptığı kontratta Newcastle United ile ilgili bir madde yer alıyor.

  • Bu maddeye göre; Ronaldo, Newcastle United'ın Şampiyonlar Ligi vizesi alması durumunda gelecek yıl İngiliz ekibine kiralık olarak transfer olabilecek.

Şampiyonlar Ligi için özel madde

Ronaldo'nun, kariyeri sona ermeden önce Şampiyonlar Ligi'nde yeniden forma giymek istediği ve bu nedenle sözleşmesinde özel maddenin olduğu ifade edildi. Premier Lig'de bu sezon zirveyi zorlayan Newcastle United, şu anda ligde 3. sırada yer alıyor.

İki kulubün sahibi aynı

Marca'nın haberinde ayrıca Al Nassr ve Newcastle United kulüplerinin Suudi Arabistan Kamu Yatırım Fonu'na ait olduğu belirtildi.