Ronaldo'ya şaşırtan teklif

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo

Manchester United'da sezon öncesi çalışmalarına katılmayan Cristiano Ronaldo'ya kulübünden yeni bir teklif yapıldı. Yeni teklifin içeriği Ronaldo'yu ve menajeri Jorge Mendes'i şaşkınlığa uğrattı.

Cristiano Ronaldo'nun Manchester United'daki geleceği belirsizken, yıldız futbolcuyla ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı.

Manchester United, takımdan ayrılmak isteyen 37 yaşındaki yıldızın kontratını bir yıl daha uzatmak istiyor.

Manchester United'dan şaşırtıcı teklif

Daily Mirror'ın yayınladığı habere göre, United Ronaldo'ya sözleşmesinde bulunan 1 yıllık opsiyonu uygulaması durumunda kiralık gitmesine izin verecek.

Kulübün bu teklifi yapma sebebinin, takımın ligi ilk dörtte bitirmesi durumunda Ronaldo'yu Manchester United'la Şampiyonlar Ligi'ne tekrar forma giymesini sağlamak.

Teklif,menajer Mendes ve Ronaldo'yu şaşırtsa da ikili teklifi değerlendirme durumundalar.

Atletico, transfer için kaynak oluşturma peşinde

Manchester United sözleşme teklifinin kabul edilmesiyle yeni sponsorluk görüşmeleri bekliyor.

Atletico Madrid'in gündeminde olan Portekizli, daha önce takımın sezon öncesi çalışmalarına katılmamıştı. Ronaldo, ailevi nedenleri öne sürerek United'ın Tayland ve Avustralya kamplarına gitmemişti.

Diğer yandan Atletico'nun bu transfer için kaynak arayışına girdiği ve Antoine Griezmann için transfer tekliflerine açık oldukları iddia ediliyor.

Times'ın haberinde ise Diego Simeone'nin çalışmayı çok istediğini belirttiği yıldız oyuncu, İspanya'ya dönmeye sıcak bakıyor.