Rüzgar Razgatlıoğlu'nun babası Arif Razgatlıoğlu hayatını kaybetti!

​Rüzgar Razgatlıoğlu'nun babası Arif Razgatlıoğlu hayatını kaybetti!
​Rüzgar Razgatlıoğlu'nun babası Arif Razgatlıoğlu hayatını kaybetti!

Dünya Şampiyonu milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu'nun babası ve tüm Türkiye'nin motosiklet şovlarıyla yakından tanıdığı ' Tek Teker' lakaplı Arif Razgatlıoğlu ve arkadaşı Ülkü Özcan, geçirdikleri trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Kazanın aşırı hız sebebiyle meydana geldiği belirtildi.

Motosiklet dünyası, Altın Elbiseli Adam lakaplı Berkin Bayoğlu'nun ölümünün ardından yeni bir acı haberle bir kez daha sarsıldı...

Dünya Şampiyonu milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu'nun babası ve tüm Türkiye'nin motosiklet şovlarıyla yakından tanıdığı 'Tek Teker' lakaplı Arif Razgatlıoğlu ve arkadaşı Ülkü Özcan, geçirdikleri trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

Kaza, saat 17.00 sularında Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde bulunan Gazipaşa Sahil Yolu’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aşırı hız yaptığı iddia edilen Arif Razgatlıoğlu’nun idaresindeki 33 NE 303 plakalı sürat motoru, sürücüsü öğrenilemeyen 07 UJ 797 plakalı kamyonete arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle yola savrulan Razgatlıoğlu ve arkasında yolcu olarak bulanan Ülkü Özcan olay yerinde can verdi.

Kaza yerinden bir kare.
Kaza yerinden bir kare.