Sabri Sarıoğlu optik dükkanı açtı, Dursun Özbek yalnız bırakmadı

​Sabri Sarıoğlu optik dükkanı açtı, Dursun Özbek yalnız bırakmadı
​Sabri Sarıoğlu optik dükkanı açtı, Dursun Özbek yalnız bırakmadı

Yaz transfer döneminde Galatasaray'dan Göztepe'ye transfer olan Sabri Sarıoğlu Nişantaşı'nda optik dükkanı açtı. Açılışa Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Necati Ateş de katıldı.

Göztepe'de başarılı futbolunu sürdüren Milli futbolcu Sabri Sarıoğlu, futbolun yanı sıra ticaretle de yakından ilgileniyor. Daha önce kafe açan Sabri, şimdi de gözlük sektörüne girdi. Sabri Sarıoğlu, İstanbul-Nişantaşı'nda yeni açtığı optik dükkanının açılışını yaptı.

Açılışta Sabri Sarıoğlu'nu Galatasaray camiası yalnız bırakmadı. Başkan Dursun Özbek başta olmak üzere yönetim kurulu üyesi İsmail Sarıkaya, Emir Sarıgül ve futbolculardan Muslera, Mariano, Ryan Donk ve Maicon katıldı.

GERÇEK GALATASARAYLI SABRİ SARIOĞLU

Açılışta bir konuşma yapan Galatasaray Başkan Dursun Özbek şu ifadeleri kullandı:

  • "Galatasaray'ın emektarı, Galatasaray'a 21 sene vermiş, hakiki Galatasaraylı Sabri Sarıoğlu'nun bu açılışında yalnız bırakmak istemedik. Kendisine futbolda gösterdiği başarıyı inşallah ticaret hayatında da gösterir. Bol kazançlar diliyorum. Allah utandırmasın. Sabri'nin Galatasaray'a verdiği emek hiç tartışılmaz. Yönetim olarak da şahsen de Sabri'yi ne kadar sevdiğimi Sabri'nin kendisine sorun."

"AYRILDIK DİYE SEVDAMIZDAN VAZGEÇMİŞ DEĞİLİZ"

Kendisini yalnız bırakmadıkları için Dursun Özbek'e ve Galatasaray Camiası'na teşekkür eden Sabri Sarıoğlu ise şöyle konuştu:

  • "Futbol bu, ayrılıklar da olabilir. Herkesin geleceği var. Ayrıldık diye sevdamızdan vazgeçmiş değiliz. Her şey benim için iyi gidiyor. Hem Galatasaray hem de biz ligde iyi gidiyoruz. Şu an her şey bizim için iyi gidiyor"