Sadık Çiftpınar: Ozan için çok mutluyum

Sadık Çiftpınar, ligin ikinci yarısında Fenerbahçe forması giyecek.
Sadık Çiftpınar, ligin ikinci yarısında Fenerbahçe forması giyecek.

Evkur Yeni Malatyaspor'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Sadık Çiftpınar verdiği röportajda, kendisi gibi Galatasaray altyapısından çıkan Ozan Kabak'a tavsiye verdiğini söyledi.

Fenerbahçe'nin Yeni Malatya'dan kadrosuna kattığı 26 yaşındaki defans oyuncusu Sadık Çitfpınar, transferi sonrası ilk kez konuştu.

Fanatik'e açıklamalarda bulunan tecrübeli oyuncu, sarı-lacivertli takıma geldiği için mutlu olduğu dile getirdi ve Galatasaray'ın kendisi gibi altyapıdan çıkan oyuncusu Ozan Kabak'la ilgili şunları ifade etti:

  • Ozan Kabak'la Galatasaray'la oynadığımız maçtan önce bir araya gelme şansım oldu. Onunla ilgili çok mutlu oluyorum. Çünkü biz de altyapıdan geldik, A Takım hedefiyle yanıp tutuştuk her zaman. Onu o şekilde görmek beni çok mutlu ediyor. Benim de altyapıdan çıktığımı biliyor zaten, konuştuk, sohbet ettik. İnşallah çok daha iyi yerlere gelecek. Aynı şekilde devam etmesi gerektiğini söylemeli. Yakın çevresi, ailesi onun adına en doğru kararı verecektir. Zaten hoca da kalacağını açıkladı.