İsmail Kartal'dan yeni karar

İsmail Kartal
İsmail Kartal

Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, stoper hattında yaşanan sakatlıklar sonrası oyun anlayışını değiştiriyor. İsmail Kartal'ın bu akşamki Ludogorets maçında yeni bir sistemle sahada olacağı belirtildi. İşte detaylar...

Luan Peres ve Serdar Aziz'in ardından Djiku ve Becao'nun da sakatlanması sonrası Fenerbahçe'de stoper krizi yaşanıyor. Samet Akaydin'in UEFA listesinde yer almaması sebebiyle bu akşam oynanacak Ludogorets maçı öncesi söz konusu sorun daha da büyüdü. İsmail Kartal çözüm yolları arıyor.

Yeni savunma anlayışı

Becao ve Djiku'nun yer aldığı stoper tandeminde savunma çizgisini orta sahaya kadar yaklaştıran İsmail Kartal'ın yaşanan sakatlıklar sonrası bu anlayışından vazgeçeceği belirtildi.

Defans çizgisi geride kurulacak

İsmail Kartal, bu akşamki Ludogorets maçında Oosterwolde'nin yanında Miguel Crespo'ya şans verecek ve defans çizgisini daha geride kurarak oyuncuların bireysel hata yapma şansını en aza indirecek.

Ofsayt taktiği uygulanmayacak

İsmail Kartal'ın Ludogorets maçında ofsayt taktiği yapmayı düşünmediği kaydedilirken, defans hattındaki oyuncuları birbirine daha yakın oynatacağı aktarıldı.

  • Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu 4. maçında bu akşam TSİ 23:00'te Ludogorets'e konuk olacak.