Salah'ın doktorundan kötü haber!

Liverpool kulüp doktorunun yaptığı açıklamaya göre Mohamed Salah Dünya Kupası'nda birkaç karşılaşma kaçıracak.
Liverpool kulüp doktorunun yaptığı açıklamaya göre Mohamed Salah Dünya Kupası'nda birkaç karşılaşma kaçıracak.

Şampiyonlar Ligi finalinde Ramos ile girdiği ikili mücadele sonucunda sakatlanarak oyunu terk etmek zorunda kalan Mohamed Salah'tan kötü haber geldi. Liverpool kulüp doktoru Ruben Pon'un yaptığı açıklamaya göre Mısırlı yıldızın sahalara dönüşü bir hayli uzun sürecek.

Şampiyonlar Ligi finalinde sakatlanarak 30. dakikada oyundan çıkmak zorunda kalan Salah, Liverpoollu taraftarları kahretmişti. Belkide Liverpool'un etkin başladığı mücadelede sonradan demoralize olarak mağlup olmasının nedenlerinden biri de takımın taşıyıcı kolonlarından Mohamed Salah'ın Sergio Ramos tarafından sakatlanmasıydı.

Son olarak Liverpool'dan yapılan açıklama ise bu sefer Mısırlı futbolseverleri üzdü. Liverpool kulüp doktoru Ruben Pon, Mısırlı yıldızın omuz bağlarında oluşan hasarın tamamen iyileşmesi için 3-4 haftaya ihtiyacı olduğunu duyurdu.

Buna göre Mısırlı yıldızın 2018 Dünya Kupasın'da Mısır'ın ilk iki karşılaşmasını kaçırma ihtimali belirdi.

  • A Grubu'nda yer alan Mısır ilk maçında 15 Haziran'da Uruguay ile oynayacak. Gruptaki ikinci maçında ev sahibi Rusya ile karşılaşacak olan Mısır bu maça ise 19 Haziran'da çıkacak.

😠 Ramos'un henüz 30. dakikada kasten sakatladığı Mohamed Salah, ağlayarak oyundan çıktı.

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()