Salih Uçan , İsviçre'de uçmaya başladı

Salih Uçan , İsviçre'de uçmaya başladı
Salih Uçan , İsviçre'de uçmaya başladı

Fenerbahçe'den Sion'a kiralanan Salih Uçan sergilediği performansla İsviçre'de gönülleri fethetti.

Fenerbahçe'deki istikrarsız görüntüsü nedeniyle teknik direktör Ayukt Kocaman'ın gözden çıkardığı Salih Uçan, sezon başında Sion'a kiralandı. Sion'da forma giydiği 10 müsabakada 2 gol ve 3 asist yapan Uçan, kariyeri açısından Sion’da yükselişe geçti.

Roma'da şanssızlıklar yaşadı

Fenerbahçe’nin 2012 yılında Bucaspor’dan transfer ettiği genç yıldız Salih Uçan, sarı-lacivertlilerde 2 sezon forma giydikten sonra Roma’ya 2 yıllığına kiralık gönderilmişti. Roma formasıyla bekleneni veremeyip Fenerbahçe’ye geri dönen Uçan, bu sezon başında İsviçre ekibi Sion’a kiraladı. Sion formasıyla ligde 10 maça çıkan genç futbolcu 2 gol ve 3 asistle takımına katkı sağladı. Son olarak İsviçre Süper Ligi’nde Luzern karşısında 90 dakikada sahada kalan Salih, 1-0 geride olan takımının beraberlik golünü attı ancak Luzern’de forma giyen eski Fenerbahçeli Reto Ziegler’in penaltıdan attığı golle takımının 2-1 yenilmesine engel olamadı. Sion formasıyla 10 numara mevkisinde görev yapan Uçan, kırmızı-beyazlı formayla kariyeri açısından büyük ilerleme kaydediyor.

Bu arada Salih'in yakın çevresine kısa sürede İsviçre'ye uyum sağladığını ve uzun yıllar Sion'da forma giymeyi planladığını söylediği öğrenildi.

#Günaydin #bonjour #buongiorno #gutenmorgen #goodmorning

Salih Uçan (@salihucan48)'in paylaştığı bir gönderi ()