Salih Uçan'dan milli takım çıkışı: "Saygı duymuyorum!"

Salih Uçan
Salih Uçan

Beşiktaş'ın orta saha futbolcusu Salih Uçan, milli takıma çağrılmamasıyla ilgili sert bir açıklama yaptı. Uçan, karara saygı duymadığını söyledi.

Sezonun en formda isimlerinden olan Beşiktaşlı Salih Uçan, Stefan Kuntz tarafından Uluslar Ligi'ndeki Lüksemburg ve Faroe Adaları maçlarının kadrosuna alınmamış ve bu karar kamuoyu tarafından sert bir tepkiyle karşılanmıştı. Üstelik Salih Özcan sakatlandıktan sonra kadroya Tolga Ciğerci ve İsmail Yüksek'in eklenmesi, Salih Uçan'ın yine tercih edilmemesi eleştirilerin dozunu artırmıştı. Salih Uçan, konuyla ilgili açıklama yaptı.

  • VOLE'ye röportaj veren 28 yaşındaki futbolcu, "Milli Takım kadrosuna alınmama kararını düşündükçe sinirleniyorum. Beşiktaş gibi bir camiada oynuyorum, 40 kişilik ekip arasında olmayacak kadar bir durumum da yok. Bana yapılan bu saygısızlığı kabul edemem."
  • Salih Uçan: "Milli Takım kadrosuna alınmama kararını düşündükçe sinirleniyorum. Beşiktaş gibi bir camiada oynuyorum, 40 kişilik ekip arasında olmayacak kadar bir durumum da yok. Bana yapılan bu saygısızlığı kabul edemem."📺 https://t.co/YlaNdXWTRt#SalihU... pic.twitter.com/w1X93IthNK

Bu sezon Beşiktaş'ta 7 maça çıkan Salih Uçan, 1 gol - 1 asistlik performans sergiledi.