Samet Aybaba'dan hakemlere sitem

​Samet Aybaba'dan hakemlere sitem
​Samet Aybaba'dan hakemlere sitem

Fenerbahçe'nin Sivasspor'u 4-1 mağlup ettiği maçtan sonra açıklamalarda bulunan Sivasspor teknik direktörü Samet Aybaba hakemlere tepki gösterdi.

Fenerbahçe kendi sahasında Demir Grup Sivasspor’u Soldado’nun hat-trick yaparak yıldızlaştığı maçta 4-1 mağlup ederek 3 maç aranın ardından 3 puanla tanıştı.

Sivasspor cephesinde ise maçtan sonra maçın hakemine tepki vardı. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Sivasspor teknik direktörü Samet Aybaba, hakemlere tepki gösterdi. İşte tecrübeli teknik adamın açıklamaları:

  • "Oyuna iyi başlamadık. Rakip Fenerbahçe daha iyi başladı. İkinci yarıda dengeyi sağladık, derken kötü bir gol yedik. Sonra da zaten kırmızı kart gördük. Rakip bizi iyi analiz etmiş. Oyun saygı içinde geçsin istiyoruz. Biz futboldan başka bir şey bilmiyoruz. Ama maçı yöneten arkadaşlar bize pek saygılı davranmadılar. Biz hakemlere sevgiyle bakıyoruz ama onların da her takıma aynı bakması gerekiyor diye düşünüyorum.
  • Söylediğim şeylerin aynısını hakeme söyledim. Niye bize saygılı olmuyorsunuz, biz de size saygılı olalım, destek verelim dedim. Bu kadar."