Samudica'dan maç sonu inanılmaz açıklamalar: Herkes şoke oldu

​Samudica'dan maç sonu inanılmaz açıklamalar: Herkes şoke oldu
​Samudica'dan maç sonu inanılmaz açıklamalar: Herkes şoke oldu

Yeni Malatyaspor'un Kayserispor'u deplasmanda 1-0 mağlup ettiği mücadelenin ardından açıklamalarda bulunan Kayserispor Teknik Direktörü Marius Samudica, "Bazı oyuncularımız burada hiçbir şey yapmadan maaşlarını alıyorlar." ifaderini kullandı

Spor Toto Süper Lig'in 17.haftasında Kayserispor ile Yeni Malatyaspor Kayseri'de karşı karşıya geldi. Yeni Malatyaspor, Khalid Boutaib'in 45.dakikada attığı golle Kayserispor'u 0-1 mağlup etti.

Maçtan sonra açıklamalarda bulunan Kayserispor'un Rumen Teknik Direktörü Marius Samudica, oyuncularına çok sert tepki gösterirken çarpıcı mesajlar verdi. İşte Samudica'nın açıklamaları:

  • "Oyuncularıma ve sonuca canım sıkıldı. Her zaman buraya çıktığımda oyuncularımın hakkıydı bu demiştim. Ama bu gün her şeyi söylemem gerekiyor. Ben her şeyi yaptığıma inanıyorum. Haftanın her günü bu maçın çok zor olduğunu anlattım. Rakibimiz bizden daha çok motive olmuştu. Bugün kazansaydık liderle aynı puana sahip olabilirdik. Ben hoca olarak da oyuncu olarak da kupa kazandım. Sadece takım olarak olmaz, taraftarlara ihtiyacımız var. Bazen hakeme de ihtiyacımız var. Takımı itecek bütün güçlere ihtiyacımız var. Herhalde bizim lehimize hiç hata yapılmadı 3 puan alacak. Biz her şeyi sahada yaptık. Bunun için de mutluyum. 5. sıradayız ve mücadeleye devam edeceğiz. Önümüzde bir kupa maçı var. Ama herhalde en az 2-3 oyuncu transferine ihtiyacımız var. Bazı oyuncularımız burada hiçbir şey yapmadan maaşlarını alıyorlar. Bu normal bir iş değil.Kanat oyuncusuna ihtiyacım var. Şu an ortam gergin. Daha fazla bir şey söylemek istemiyorum. Bizim günümüz değildi bu gün. Bu gün benim noel günüm, bazen günah işlersiniz cezasını çekersiniz. Bu da bizim cezamız galiba. Ağzımda acı bir tat ile evime döneceğim. Hayatımdan bir yıl gitmiş gibi oldu."