Santos başkanından Vagner Love'a ağır küfür

Brezilyalı golcü, Konya deplasmanında attığı golün sevincini yaşıyor...
Brezilyalı golcü, Konya deplasmanında attığı golün sevincini yaşıyor...

Negredo'nun transfer olmasıyla Beşiktaş'ın 11'inde tekrar şans bulmaya başlayan Vagner Love için Brezilya Ligi takımlarından Santos'un başkanı olay açıklamalarda bulundu. Carlos Perez, ülke medyasına verdiği demeçte "Vagner Love'u istiyorduk ve alacaktık ancak birden oynamaya ve goller atmaya başladı" dedi. Perez'in röportaj esnasında oyuncu için küfürlü sözler söylemesi ise şaşkınlıkla karşılandı.

Brezilya Ligi ekiplerinden Santos’un Vagner Love sevgisi bitmiyor. Santos Başkanı Jose Carlos Peres, Beşiktaş’ın tecrübeli forveti hakkında Brezilya basınına konuştu.

Yaz transfer döneminin sonunda Beşiktaş’ın Brezilyalı forvetini transfer etmek isteyen Santos Başkanı, transferin gerçekleşmemesinden dolayı duyduğu üzüntüyü argo bir ifade kullanarak dile getirdi.

Ricardo Quaresma ve Vagner Love, idman esnasında şakalaşıyor...
Ricardo Quaresma ve Vagner Love, idman esnasında şakalaşıyor...

Brezilya basınına konuşan Jose Carlos Peres’in, tecrübeli golcü hakkında yaptığı açıklama şu şekilde:

  • "Vagner Love’ı teknik direktör Cuca istedi. Geldiğinde bir forvet alınmasını istemişti. Transferin kapanmasına saatler kala Beşiktaş ile anlaşamadık. Yumurtanın üzerinde yürüyor gibiydik. Olaylar çok hızlı gelişti. Vagner Love bize gelebilirdi, Beşiktaş ondan kurtulmak istiyordu. Ardından o… ç… bir anda oynayıp goller atmaya başladı. Gelecekte transferde neler olur bakacağız."
Bu gönderiyi Instagram'da gör

🙏🏾🦅⚽️

Vagner Love (@oficialvagnerlove)'in paylaştığı bir gönderi ()