Şarkıcı Serdar Ortaç'tan çirkin davranış! Süper Lig kulübü dava açıyor

Beşiktaş, Serdar Ortaç'a dava açıyor.
Beşiktaş, Serdar Ortaç'a dava açıyor.

Türkiye'nin popüler şarkıcılarından Serdar Ortaç, 3-3 biten Beşiktaş - Adana Demirspor maçından 1 gün sonra Adana'da bir mekanda sahneye çıktı. Ortaç, önceki gün oynanan karşılaşmayı hatırlatıp Beşiktaş ile ilgili çirkin söz ve davranışlarda bulundu. Siyah beyazlı camia, Ortaç'a büyük tepki gösterirken; kulüp, hukuki işlemlerin başlatıldığını açıkladı.

Ajansspor'dan Salim Manav'ın haberine göre; ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, dün (22 Eylül) Adana'da bir mekanda konser verdi. Önceki gün oynanan ve 3-3 biten Beşiktaş - Adana Demirspor maçı hatırlatılan Serdar Ortaç, şarkısını yarıda keserek Beşiktaş ile ilgili hakaret içeren ifadeler kullandı. Ortaç'ın bu sözleri ve hareketleri cep telefonuyla kaydedildi.

Serdar Ortaç, el hareketi eşliğinde şu ifadeleri kullandı:

"Bazı masalar... Işıkları açın... Telefondan bana gösteriyor... Adana Demirspor.... Adana Demirspor bu hafta ağzına s...tı. Helal olsun Adana. O yüzden onun için söylüyoruz."


Videonun yayılmasının ardından, siyah beyazlı taraftarlar Serdar Ortaç'a tepki gösterdi. Beşiktaş kulübü de, 'S.O' hakkında hukuki girişimlerin başlatıldığını açıkladı.