Şaşırtan transfer! 4. lig takımına gitti

Batuhan Karadeniz, Iğdırspor'a transfer oldu.
Batuhan Karadeniz, Iğdırspor'a transfer oldu.

Bir dönem Türk futbolunun gelecek vadeden futbolcularından olan Batuhan Karadeniz, ilginç bir transfere daha imza attı. 30 yaşındaki santrfor, 3. Lig'de mücadele eden Iğdırspor'a transfer oldu.

Beşiktaş altyapısından yetişen ve o dönem 'geleceğin dünya yıldızı' olarak gösterilen Batuhan Karadeniz'in kariyeri hep aşağıya doğru gitti. Son olarak Hekimoğlu Trabzon'da forma giyen 30 yaşındaki futbolcu, profesyonel anlamda 4. lig seviyesi olan TFF 3. Lig takımı Iğdırspor'a transfer oldu. Iğdırspor, TFF 3. Lig'e bu sezon yükseldi.

Kariyerinin 13. takımı

Iğdırspor, Batuhan Karadeniz'in kariyerindeki 13. takım oldu. Karadeniz, sırasıyla Beşiktaş, Eskişehirspor, Trabzonspor, Elazığspor, Sivasspor, St. Gallen, Şanlıurfaspor, Sakaryaspor, Adana Demirspor, Bandırmaspor, Tuzlaspor ve Hekimoğlu Trabzon'da oynadı.

Kariyerinde 318 maça çıkan Batuhan, 126 gol attı. Geçtiğimiz sezonu TFF 2. Lig ekibi Hekimoğlu Trabzon'da geçiren Batuhan Karadeniz, 38 maçta 30 gol 8 asistlik performans göstererek kariyerinin en iyi sezonunu geçirmişti.