Savunma tamam: Şimdi sıra golcü transferinde

​Savunma tamam: Şimdi sıra golcü transferinde
​Savunma tamam: Şimdi sıra golcü transferinde

Pepe’yi bitiren Kara Kartal, forvet transferi çalışmalarını hızlandırdı. Remy için Chelsea’nin cevabının birkaç gün içinde gelmesi bekleniyor. Golcü konusunda son olarak gündeme, bonservisi Manchester City’de olan Bony geldi.

Avrupa’da ses getirmek isteyen Beşiktaş, Pepe’nin ardından bir flaş transfere daha imza atmak istiyor. Forvete de yıldız bir futbolcu alıp, buradaki boşluğu kapatmak isteyen Siyah-Beyazlılar, bonservisi Chelsea’de olan ve geçen sezonu Crystal Palace’ta geçiren Loic Remy için temaslarını sürdürüyor.

İngiliz ekibine bonservis bedeli olarak 2 milyon Euro, Remy’ye de 3+1 yıllık sözleşme teklif eden Kara Kartal, karşı tarafın cevabını bekliyor. 30 yaşındaki Fransız yıldızla ilgili olarak teknik direktör Conte’nin yanıtının beklendiği ve Maviler’in, buna göre Beşiktaş’a döneceği öğrenildi.

Kiralık Formülü

Listesinde birçok isim olan ancak önceliği Remy’ye veren Siyah-Beyazlılar’a ayrıca, bonservisi Manchester City’de olan Wilfried Bony önerildi. City ile sözleşmesi 2019’da bitecek 28 yaşındaki forvet için Kartal’ın düşüncesi, kiralık olarak alınması. Fildişi Sahilli oyuncunun da, Şampiyonlar Ligi faktörü ve direkt ilk 11 oynama garantisi sebebiyle İstanbul’a gelmeye sıcak baktığı konuşuluyor.

Kaynak:Fanatik