Sen neymişsin be Diego

Sezon başında Fenerbahçe’den Brezilya’nın Flamengo takımına transfer olan Diego Ribas, iyi futbolunu gollerle taçlandırmaya devam ediyor.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın belki de Roberto Carlos'tan sonra takıma transfer etmekten gurur duyduğu ikinci isimdir Diego Ribas… Sambacının Werder Bremen'de rüzgar gibi estiği dönemlerde sarı-lacivertliler, Alman kulübünün kapısını defalarca çaldı ancak arzu ettiği yanıtı bir türlü alamadı. 2014 yılında ise hem yönetimi hem de taraftarları heyecanlandıran gelişme yaşandı. Diego Ribas, Atletico Madrid'ten Fenerbahçe'ye transfer oldu.
Taraftar umutlandı

                                    Fenerbahçeliler Diego Ribas'ın kısa sürede sarı-lacivertlilere uyum sağlayacağını ve takımın başarısında büyük katkı sağlayacağını bekledi.
Taraftar umutlandı Fenerbahçeliler Diego Ribas'ın kısa sürede sarı-lacivertlilere uyum sağlayacağını ve takımın başarısında büyük katkı sağlayacağını bekledi.
Gözler üzerindeydi

                                    2014 yazında Topuk Yaylası'nda gerçekleştirilen sezon öncesi kampında hem taraftarın hem de basının gözleri sürekli Diego'nun üzerindeydi.
Gözler üzerindeydi 2014 yazında Topuk Yaylası'nda gerçekleştirilen sezon öncesi kampında hem taraftarın hem de basının gözleri sürekli Diego'nun üzerindeydi.
Sezona kötü başladı

                                    Lig başladı ancak Brezilyalı futbolcu bir türlü bekleneni veremedi.
Sezona kötü başladı Lig başladı ancak Brezilyalı futbolcu bir türlü bekleneni veremedi.
Bir türlü olmadı

                                    İlk yılının ardından ciddi şekilde eleştirilen Diego, 2015-2016 sezonunda da beklenen grafiği bir türlü yakalayamadı.
Bir türlü olmadı İlk yılının ardından ciddi şekilde eleştirilen Diego, 2015-2016 sezonunda da beklenen grafiği bir türlü yakalayamadı.
Eleştiri oklarının hedefi oldu

                                    Sambacı iki sezon top koşturduğu Fenerbahçe'de toplam 75 maça çıktı. Söz konusu bu maçlarda 8 gol atıp 13 asist yapan Diego eleştiri oklarının hedefi haline geldi.
Eleştiri oklarının hedefi oldu Sambacı iki sezon top koşturduğu Fenerbahçe'de toplam 75 maça çıktı. Söz konusu bu maçlarda 8 gol atıp 13 asist yapan Diego eleştiri oklarının hedefi haline geldi.
Flamengo sayfasını açtı

                                    Diego Ribas, 2016-2017 sezonu öncesi Fenerbahçe'den ülkesi Brezilya'nın köklü takımlarından Flamengo'ya imza attı.
Flamengo sayfasını açtı Diego Ribas, 2016-2017 sezonu öncesi Fenerbahçe'den ülkesi Brezilya'nın köklü takımlarından Flamengo'ya imza attı.
Kahraman gibi karşılandı

                                    Diego, Brezilya'da adeta bir kahraman gibi karşılandı. Deneyimli futbolcu Flamengo taraftarlarının kendisine olan ilgisi için “Çok mutluyum. Taraftarımızı mutlu etmek için sahada elimden gelenin en iyisi yapacağım” ifadelerini kullandı.
Kahraman gibi karşılandı Diego, Brezilya'da adeta bir kahraman gibi karşılandı. Deneyimli futbolcu Flamengo taraftarlarının kendisine olan ilgisi için “Çok mutluyum. Taraftarımızı mutlu etmek için sahada elimden gelenin en iyisi yapacağım” ifadelerini kullandı.
Çabuk alıştı

                                    Ülkesine dönen Diego hem Flamengo'ya hem de Brezilya Serie A'ya çabuk ısındı.
Çabuk alıştı Ülkesine dönen Diego hem Flamengo'ya hem de Brezilya Serie A'ya çabuk ısındı.
7 maç 3 gol

                                    Hafta sonu Flamengo ligin 26. haftasında Figuirense ile karşı karşıya geldi. Diego mücadelenin 71. dakikasında takımının kazandığı penaltı atışını gole çevirdi. Flamengo'nun 2-0 kazandığı maçın ardındansa Fenerbahçeli taraftarlar Diego'ya üstü kapalı sitem etmekten kendilerini alı koyamadı. Sambacı Flamengo formasıyla çıktığı 7 maçta 3 gol atıp 1 asist yaptı.
7 maç 3 gol Hafta sonu Flamengo ligin 26. haftasında Figuirense ile karşı karşıya geldi. Diego mücadelenin 71. dakikasında takımının kazandığı penaltı atışını gole çevirdi. Flamengo'nun 2-0 kazandığı maçın ardındansa Fenerbahçeli taraftarlar Diego'ya üstü kapalı sitem etmekten kendilerini alı koyamadı. Sambacı Flamengo formasıyla çıktığı 7 maçta 3 gol atıp 1 asist yaptı.