Şenol Güneş, Beşiktaş'tan sonraki takımını açıkladı

Şenol Güneş
Şenol Güneş

Avrupa Ligi play-off mücadelesinde Partizan'ı 3-0 mağlup eden Beşiktaş, grup aşamasına kalmayı başardı. Teknik direktör Şenol Güneş karşılaşma sonrasında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Özellikle tecrübeli teknik adamın Sırp Gazeteciye verdiği cevap oldukça dikkat çekiciydi.

Temsilcimiz Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında Partizan ile karşılaştı. Vodafone Park'ta oynanan karşılaşmada sahadan galip ayrılan taraf, 3-0'lık net bir skorla siyah beyazlılar oldu. Alınan bu sonuçla birlikte Kartal, Avrupa Ligi'nde grup aşamasına kanatlandı.

Karşılaşma sonrasında değerlendirmelerde bulunan Şenol Güneş, kariyeriyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Bir Sırp gazetecinin "Beşiktaş'tan sonra Sırbistan Milli Takımı'nı çalıştırır mısınız?" sorusunu cevaplayan Güneş, oldukça ilginç bir açıklamada bulundu.

Güneş'in Sırp gazeteciye verdiği cevap şu şekilde:

  • "Beşiktaş'tan sonra herhalde bir kulüp takımı çalıştırmayacağım gibi görünüyor. Şu anda Beşiktaş'ta devam ediyorum. Seneye tamamladıktan sonra karar veririz. Buradan ya ayrılırız ya da milli takıma gideriz. Beşiktaş'tan sonra ya ayrılırız, ya da Milli takım. Bana en çok yakışanın bu olduğunu düşünüyorum. Ancak Trabzon veya başka bir kulüpten teklif gelir, şartlar değişir. Yine de söz vermeyeyim."
Bu gönderiyi Instagram'da gör

🦅 Kartal, Avrupa Ligi'nde gruplara kanatlandı!

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()