Şenol Güneş hangi takımı çalıştırmak istiyor?

Şenol Güneş, Malmö maçı öncesinde basın mensuplarına poz veriyor.
Şenol Güneş, Malmö maçı öncesinde basın mensuplarına poz veriyor.

Yayıncı kuruluş yorumcusu Mehmet Demirkol, Şenol Güneş'in Beşiktaş'taki geleceğine ilişkin iddialı açıklamalarda bulundu. Demirkol, Güneş'in milli takımı çalıştırmak istediğini ve başkan Fikret Orman'ın da deneyimli teknik adamla yola devam etmek istemediğini dile getirdi.

Yayıncı kuruluş beIN SPORTS yorumcusu Mehmet Demirkol, Beşiktaş’ta başkan Fikret Orman ile teknik direktör Şenol Güneş arasında esen soğuk rüzgarları ve deneyimli teknik adamın geleceğini değerlendirdi.

Şenol Güneş’in Beşiktaş’tan gitmek istediğini ve Fikret Orman’ın da tecrübeli çalıştırıcıyla yollarını ayırmaya sıcak baktığını öne süren Demirkol, bu düşüncelerin dile getirilmemesini eleştirdi.

Şenol Güneş, Kasımpaşa maçını düşünceli bir şekilde takip ediyor.
Şenol Güneş, Kasımpaşa maçını düşünceli bir şekilde takip ediyor.

Mehmet Demirkol, Fikret Orman’ın Şenol Güneş’le çalışmak istemediğini ve tecrübeli hocanın da gönlünün milli takımdan yana olduğunu açıkça ifade ederek kulislerde konuşulanları yüksek sesle gündeme getirmiş oldu.

  • “Fikret Orman, çok uzun süredir Şenol Güneş'i göndermek istiyor. Şenol Güneş de Milli Takıma gitmek istiyor. Hiç kimse çıkıp bunu söylemiyor.”