Şenol Güneş, Vida giderse Barcelona'nın stoperini istiyor

​Şenol Güneş, Vida giderse Barcelona'nın stoperini istiyor.
​Şenol Güneş, Vida giderse Barcelona'nın stoperini istiyor.

Beşiktaş'a geldiği günden bu yana savunmada sıkıntı çektiğine vurgu yapan Şenol Güneş, ciddi transfer teklifleri alan Vida'nın takımdan ayrılması halinde Barcelona'da forma giyen yıldız stoperi istediği belirtildi.

2018 Dünya Kupası'nda Hırvatistan formasıyla savunmada göz alıcı bir performans sergileyen Domagoj Vida, Avrupa transfer piyasasında aranan isimlerden oldu.

Özellikle Premier Lig ekipleri Leicester City ve Cenk Tosun'un forma giydiği Everton'ın ciddi bir şekilde Hırvat stoperle ilgilendiği İngiliz basınında yer aldı. Bu gelişmelerin üzerine hamle yapan Şenol Güneş'in yönetimi bu konuda uyardığı ve Vida'nın takımdan ayrılması halinde Barcelona'nın yıldız stoperi Pique'yi istediği belirtildi.

ŞENOL GÜNEŞ'TEN YÖNETİME VİDA UYARISI

Akşam Gazetesi'nin haberine göre; geçen sezon Beşiktaş'a devre arasında katılan ve 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan oyuncuya gelen tekliflere, yönetim cazip bakıyor. Ancak Şenol Güneş özellikle Tosic'in satışından sonra bu ayrılığa sıcak bakmıyor. Hatta Güneş'in bu konuda yönetime serzenişte bulunarak "Vida giderse Pique'yi isterim!" dediği belirtildi.

Ssh! 1-2-3 Besiktas ! 👏🏻👏🏻 #besiktas #DV24

Domagoj Vida (@domagojvida.official)'in paylaştığı bir gönderi ()