Şenol Güneş, Yasin Öztekin'i istiyor

Şenol Güneş
Şenol Güneş

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Galatasaray ile sözleşmesi sona eren Yasin Öztekin'i takımında görmek istiyor. Deneyimli teknik adam, Yasin Öztekin için siyah beyazlı yönetime olumlu rapor verdi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, transfer çalışmaları doğrultusunda gözünü Galatasaray’dan ayrılması gündemde olan oyunculara dikti.

Habertürk Gazetesi’nde yer alan habere göre; sarı kırmızılı kulüpte sözleşmesi sona eren Yasin Öztekin, Beşiktaş’ın transfer listesinde bulunuyor. Teknik direktör Şenol Güneş’in olumlu rapor verdiği Yasin Öztekin, eski hocasıyla çalışmaya sıcak bakıyor.

Trabzonspor çalıştırdığı dönemde Yasin’i takip eden ve Bordo-Mavili takıma transfer olmasını sağlayan başarılı çalıştırıcının deneyimli oyuncuyu çok iyi tanıdığını ve takıma katkı sağlayacağını yönetime belirtti kaydedildi.

“Yasin benim eski öğrencim, Trabzonspor’a ben aldırmıştım. Şu anda bizim için iyi bir seçenek. Bonservisi olmaması da bizim için bir şans. Son dönemde Galatasaray’da çok fazla süre alamaması sorun değil. Burada yeniden eski performansına kavuşur.”

Yeni sezonda Ryan Babel’i forvet oynatma düşüncesi olan Şenol Güneş, sol kanatta açılacak boşluğu böylece Yasin Öztekin ile kapatmayı düşünüyor.

Fikret Orman’ın da hocanın bu görüşünden sonra maliyet açısından da problem yaşanmayacağı için transferi bitirme kararı aldı. Siyah beyazlı yetkililerin, daha öne bir görüşme gerçekleştirdikleri Yasin Öztekin’e birkaç gün içinde imza attırmayı planladıkları öğrenildi.