Şenol Güneş'in sabrı taştı: 3 futbolcuyu sert bir şekilde uyardı

​Şenol Güneş'in sabrı taştı: 3 futbolcuyu sert bir şekilde uyardı
​Şenol Güneş'in sabrı taştı: 3 futbolcuyu sert bir şekilde uyardı

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in Şampiyonlar Ligi'nde oynanan maçların ardından ligde yaşanan puan kayıpları sabrını taşırdı. Tecrübeli teknik adamın bazı isimleri sert bir şekilde uyardığı ortaya çıktı.

Şampiyonlar Ligi'nde yakaladığı başarıyı lige taşıyamayan ve beklenmedik puan kayıpları yaşayan Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş'in sabrı taştı.

Son olarak Yeni Malatyaspor karşısında yaşanan puan kaybının ardından oyuncularıyla toplantı yapan tecrübeli teknik adamın, futbolcuları sert bir şekilde uyardığı kaydedildi. İşte Şenol Güneş'in toplantıda sarf ettiği sözler:

  • "Rakibimizin kendi kapasitesinin üstüne çıkıp olağanüstü bir direnç gösterdiğini biliyorum. Performansınızda zaman zaman düşüş olmasını da normal karşılayabilirim ama biz de beklediğim futbolun çok altında oynadık. Bazı futbolcular istediğim düzeyde değil, dikkat etsinler."

13 haftada yaşadıklar 16 puanlık kaybın çok fazla olduğununu vurgulayan başarılı teknik adam sözlerine şöyle devam etti: "Çok fazla kayba uğradık. Bundan sonra böyle olmaması gerekiyor. Herkes bir an önce toparlansın. Şampiyonlar Ligi’ndeki başarılı tempomuzu Türkiye’de de göstermeliyiz."

Şenol Güneş'in hedef aldığı futbolcuların; Talisca, Babel ve Quaresma olduğu öğrenildi.