"Şenol Güneş’iniz var daha ne isim arıyorsunuz"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir dost sohbetinde yeni stada isim arayan Trabzonsporlular'a, "Şenol Güneş'iniz var, daha ne isim arıyorsunuz" diyerek fikir verdiği öğrenildi. Bu görüş zaten gündemde olan Güneş ismini öne çıkardı. Ancak tek alternatif bu değil.

Trabzonspor yeni stadının kapılarını pazar günü açıyor. Ancak bu, sportif değil, protokol açılışı olacak. Hafta sonunda Akyazı'ya hem devletin en üst kademelerinden hem de yurt dışından çok sayıda konuk akın edecek. Başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, bakanlar, vekiller, bürokratlar ve özel misafirler Akyazı'yı gezip kurdele kesecek. Sportif açılış ise planda yine bir değişiklik olmazsa ligin ikinci yarısında, 29 Ocak'taki Gaziantepspor mücadelesiyle olacak.

- Sponsorda son dakika…
Stada taşınma işi artık büyük ölçüde netleşse de belirsizliğini koruyan iki nokta daha var. Biri sponsor firma diğeri de, yeni stadın isminin ne olacağı. Sponsorluk için Başkan Muharrem Usta'nın gerekli görüşmeleri yaptığı ve anlaşmaları sağladığı, açıklamayı da pazar günü yapabileceği dile getirildi.
- Sponsorda son dakika… Stada taşınma işi artık büyük ölçüde netleşse de belirsizliğini koruyan iki nokta daha var. Biri sponsor firma diğeri de, yeni stadın isminin ne olacağı. Sponsorluk için Başkan Muharrem Usta'nın gerekli görüşmeleri yaptığı ve anlaşmaları sağladığı, açıklamayı da pazar günü yapabileceği dile getirildi.
- 2 alternatif öne çıktı
Merak edilen diğer konu, stadın ismi noktasında da ciddi gelişmeler yaşanıyor. Şu an için Trabzonspor kulislerinde konuşulan 2 isim var. Biri şu anki stadın da ismi olan Avni Aker, diğeri ise camianın efsanelerinden Şenol Güneş. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde bu konunun açıldığı bir ortamda, “Şenol Güneş'iniz var, daha ne isim arıyorsunuz” şeklinde fikir verdiği öğrenildi. Erdoğan'ın, “Ülkemizde gelenek hep öldükten sonra efsaneleri onore etmektir. Bunu yaşarken de yapmalıyız” fikrinde olduğu biliniyor.
- 2 alternatif öne çıktı Merak edilen diğer konu, stadın ismi noktasında da ciddi gelişmeler yaşanıyor. Şu an için Trabzonspor kulislerinde konuşulan 2 isim var. Biri şu anki stadın da ismi olan Avni Aker, diğeri ise camianın efsanelerinden Şenol Güneş. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde bu konunun açıldığı bir ortamda, “Şenol Güneş'iniz var, daha ne isim arıyorsunuz” şeklinde fikir verdiği öğrenildi. Erdoğan'ın, “Ülkemizde gelenek hep öldükten sonra efsaneleri onore etmektir. Bunu yaşarken de yapmalıyız” fikrinde olduğu biliniyor.
- Maça kadar açıklanacak
- Maça kadar açıklanacak

Trabzonspor kulislerindeki bir güçlü iddia da Avni Aker isminin korunması yönünde. Ancak, “Avni Aker olmayacaksa, başka bir isim de olmasın, Şenol Güneş en uygun olandır” görüşü de azımsanmayacak boyutlarda. Yönetimin bu konudaki kararını pazar günkü açılışa kadar değil, ilk maçın oynanacağı 29 Ocak'a kadar netleştirip kamuoyu ile paylaşması bekleniyor.

Kaynak: Fanatik
- Maça kadar açıklanacak - Maça kadar açıklanacak Trabzonspor kulislerindeki bir güçlü iddia da Avni Aker isminin korunması yönünde. Ancak, “Avni Aker olmayacaksa, başka bir isim de olmasın, Şenol Güneş en uygun olandır” görüşü de azımsanmayacak boyutlarda. Yönetimin bu konudaki kararını pazar günkü açılışa kadar değil, ilk maçın oynanacağı 29 Ocak'a kadar netleştirip kamuoyu ile paylaşması bekleniyor. Kaynak: Fanatik