Şenol Güneş'ten Medel ve Lens açıklaması: "Tüm oyuncular heyecanlı bir şekilde koşmalı"

​Şenol Güneş'ten Medel ve Lens açıklaması: "Tüm oyuncular heyecanlı bir şekilde koşmalı"
​Şenol Güneş'ten Medel ve Lens açıklaması: "Tüm oyuncular heyecanlı bir şekilde koşmalı"

Maç sonu basın toplantısında açıklamalarda bulunan Şenol Güneş Medel ve Lens'in oyuna girmek istememesi olayına açıklık getirdi.

Aytemiz Alanyaspor'u deplasmanda 1-2 yenerek ligde 4 maç aranın ardında 3 puan alan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş maç sonu açıklamalarda bulundu.

1-2'lik galibiyetin ardından basın toplantısında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan tecrübeli teknik adam, hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi. İşte Şenol Güneş'in açıklamaları:

  • "Çok gol atabilen, hücum yönü zengin olan dinamik bir takımla oynadık. Dönüşleri iyi yapabilen bir takımla oynadık. Birçok maçtan geri döndüler.
  • Gole kadar iyiydik ilk bölümde. Golden sonra biraz rölantide oynadık. Hücum hamlemizi yapmak yerine geriye oynamamız rakibe gol şansı verdi. Rakibin de 1-1'den sonra bir coşkusu oldu. İkinci yarıda oyuna tamamen hakimdik.
  • Golü geç de olsa bulduk. Oyun üstünlüğünün skora yansıdığını düşünüyorum. Hakkımız olan bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum."

MEDEL VE LENS'İN OYUNA GİRMEK İSTEMEMESİ

  • "Orta sahadan bir oyuncu değişikliği yapmayı düşünüyordum. Hepsi çok yavaş geliyordu. Medel olabilir diye düşündüm ama herkeste bir ağırlık vardı. Kötü niyet yoktu ama ağır bir hava vardı, ben de Necip'i aldım.
  • Yürüme olarak gelme görüntüsü vardı. Doğru bir şey değil. Çağırdığım zaman tüm oyuncular, hepsi heyecanlı bir şekilde gelmeli."