Şenol Güneş'ten Muharrem İnce esprisi

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, ilk idmanda gazetecilerin yanına giderek sohbet etti.
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, ilk idmanda gazetecilerin yanına giderek sohbet etti.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, siyah beyazlı ekibin yeni sezon öncesi ilk idmanında gazetecilerle sohbet etti. Güneş, bu sohbet esnasında 24 Haziran seçimlerine değindi ve Muharrem İnce ile gazeteci İsmail Küçükkaya arasında yaşanan mesaj olayıyla ilgili espri yaptı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, 2018-19 sezonu hazırlıklarına başladı. BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde top başı yapan siyah beyazlı ekipte teknik direktör Şenol Güneş, basın mensuplarıyla sohbet etti.

Beşiktaş’ın yeni sezon öncesinde gerçekleştirdiği ilk idmanda saha kenarına gelerek gazetecilerle sohbet eden deneyimli teknik adam, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mutlak zaferle ayrıldığı 24 Haziran seçimlerinin ardından gazeteci İsmail Küçükkaya ile Muharrem İnce arasında yaşanan mesaj olayına atıfta bulundu.

Yaşadığı rahatsızlık sebebiyle bir süre telefonuna bakamadığını söyleyen Şenol Güneş, “Arayanlar var ama 15 gündür rahatsızım. Cevap veremiyorum. Mesele olur diye telefonu açmıyorum. Sonra Muharrem İnce’nin olduğu gibi olmasın” dedi.

Şenol Güneş’in açıklamalarının tamamı şu şekilde;

  • Gelecek bayramlarınız daha güzel olsun. Ülke için güzel şeyler olsun. Yeni sezon hayırlı olsun. 15 gün rahatsızdım. Sonra mecbur kaldım, buradayım. Arayanlar var, cevap vermiyorum. Mesele olur diye telefonu açmıyorum. Sonra Sayın Muharrem İnce'nin olduğu gibi olmasın. Seçim oldu, hayırlı olsun. Seçim ile geçim dünyası değil, bizim için imtihan dünyası. Kazanan, kaybeden olacaktır. Çok sevinmek çok üzülmek iyi bir şey değil. Seçim bitti, hayat devam ediyor. Maçlar da öyle. Önemli olan ilkeli, prensipli dünya kurarsak o zaman herkes mutlu olur. Birbirimizi kırmamamız lazım. Bir yola çıkıyoruz, çıktığımızı kaybetmek istemiyoruz. Adam kaybetmek istemiyoruz. Adam kaybedersek hem hem yolumuzu hem yola çıktığımızı kaybederiz.