Şenol Güneş'ten Vagner Love ve Eto'o açıklaması

Şenol Güneş
Şenol Güneş

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, 1-2 kazandıkları Antalyaspor maçından sonra yaptığı açıklamada Eto'o ve Vagner Love sorularına cevap verdi.

Beşiktaş, ikinci yarının ilk haftasında deplasmanda Antalyaspor'a konuk oldu.

Siyah beyazlı takım 1-0 geriye düştüğü karşılaşmayı 30 ve 54. dakikalarda Talisca'nın attığı gollerle 1-2 kazandı ve liderlik yarışını devam ettirdi. Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında karşılaşmayı değerlendirirken, Eto'o ve Vagner Love sorularına da cevap verdi.

İşte Şenol Güneş'in açıklamaları:

  • "İki tarafta istekli başladı. Başlangıçta Sivas'taki golün benzerini yedik. O da bizi epey etkiledi. Hem rakibin hem bizim gol pozisyonlarımız oldu. Rakibin ikinci yarı başında iki net gol pozisyonu oldu. Maçın genelinde daha fazla atak yapan, oyuna hakim olan, pozisyon bulan taraf bizdik. Hak ettiğimiz galibiyeti aldık. Ama daha az pozisyon vermemizi gerekiyordu. Hamlelerimiz hücuma çıkışta iyi ama top kullanmada daha dikkatli olmalıyız.
  • Rakipte dirençliydi, çok koştu. Rakibin kazanma ve oynama hırsı, koşu temposu iyiydi. Savunma anlamında hatalarımız eksiklerimiz var. Yediğimiz golde olduğu gibi. Bizde iyiydik. Onun dışında iyiyiz. İkinci yarıya kazanarak başladık. Önümüzde 4 lig maçı var. Bu maçları kazanabilirsek performans ve moral olarak iyi olacağız.
  • DAHA İYİ OLACAĞIZ
  • Oyunda değişikliklerimiz oluyor defans göbeğinde iki değişiklik oldu. Az oynayanları oynatmaya çalıştık, orta saha ve önde her oyuncu değişebilir. Bunlara alışacağız, buna ihtiyacımızı var, herkes oynayacak, değişecek. Çalışmalar da olumluydu. Tosic var. İyiyiz, fizik olarak daha iyi olacağız ve form yakalayacağımızı düşünüyorum. Kanattan gelmenin yanında ortadan geleceğimizi gördük. Zaman zaman ortadan geldik. Bunu daha fazla yaparsak istediğimizi elde edebiliriz. Daha az pozisyon vermeliyiz. Fazla pozisyon verdik.
  • ETO’O AÇIKLAMASI
  • Eto'oyla ilgili benim bildiğim bir şey yok. Yönetim ve başkan yapıyor, forvetle ilgileniyoruz. Zaman gösterecek. Transferi yönetim veya başkan yapar. Eto'o ile ilgili bana bulaşan bir bilgi yok.
  • VAGNER LOVE SORUSUNA CEVAP
  • Transferle ilgilenmiyorum. Oyuncu almak para meselesidir. Başkan, Messi, Suarez'i de alsa ben 'Hayır' demem. Bakarsınız alır. İsim üstünde durmak doğru değil."