Şenol Güneş'ten yabancı sınırı yorumu

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş
A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş

A Milli Takımımız, Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde 2 - 0 öne geçtiği maçta Karadağ ile 2-2 berabere kaldı. A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, düzenlediği basın toplantısında GZT Spor editörü Emre Tanrıver'in yabancı sınırı ve teknik direktörlerin serzenişleriyle ilgili sorusuna "Herkes fikrini söyleyebilir, demokrasi var" diyerek cevap verdi.

2-2 sonuçlanan Karadağ maçını değerlendiren Şenol Güneş, "Daha fazla atmamız gereken bir maçta maalesef berabere kaldık. Hem de son dakikada olması daha üzüntü verici." dedi.

Yabancı sınırı sorusuna ucu açık cevap

Milli maçı yerinde takip eden GZT Spor editörü Emre Tanrıver, Şenol Güneş'e yabancı sınırı ve meslektaşlarının bu kural hakkındaki serzenişleriyle ilgili görüşünü sordu. Şenol Güneş ise "Demokrasi var, herkes istediğini söyleyebilir" şeklinde cevap verdi.


Güneş'in cevabı tepki çekti

Önceki açıklamalarında "Sahada daha fazla Türk olmalı" şeklinde konuşan ve yabancı sınırının gelmesinde pay sahibi olduğu düşünülen Şenol Güneş'in verdiği cevap, spor kamuoyu tarafından 'kaçamak' olarak yorumlandı ve tepki çekti.