Serdal Adalı iddialı! 'Talisca da gelir, daha iyisi de'

Serdal Adalı en son başkan adayı olduğu seçimlerde 2088 oy almıştı
Serdal Adalı en son başkan adayı olduğu seçimlerde 2088 oy almıştı

Beşiktaş'ta seçime kısa bir süre kala adaylar çalışmalarını hızlandırdı. Başkan adayı Serdal Adalı, seçilmesi durumunda gerçekleştireceği politikaları açıkladı. Teknik direktör konusunda Abdullah Avcı ile yola devam edeceğini, tecrübeli hocaya güvendiğini söyleyen Adalı, forvet konusunda ise devre arası en az bir tane kadromuza katmayı düşünüyoruz açıklamalarında bulundu

Beşiktaş Kulübü'nün 20 Ekim Pazar günü yapacağı olağanüstü seçimli genel kurulunda başkan adayı olan Serdal Adalı, vaatlerini açıkladı. TRT Spor'a açıklamalarda bulunan Serdal Adalı, başkan seçildiği takdirde, devre arasında forvet bölgesine transfer yapacaklarını söyledi.

Serdal Adalı listesine 3 eski yöneticiyi de dahil etti
Serdal Adalı listesine 3 eski yöneticiyi de dahil etti

Serdal Adalı’nın açıklamalarından öne çıkan kısımlar şu şekilde: “Burak Yılmaz’ın bazı talihsiz sakatlıkları oldu. Aslında forvet transferi için son güne kadar uğraştık. Vincent Aboubakar için çalışmalar yaptık. Gelir gelmez oynayacak bir forvete ihtiyacımız vardı. Taraftardan da baskı geldi. Yüzde yüz fayda getireceğini düşünmediğimiz bir transfer yapmadık” dedi.

Sıkıntıları çözersek Talisca da gelir daha iyisi de’

Talisca, Beşiktaş formasıyla son sezonunda 14 gol kaydetmişti.
Talisca, Beşiktaş formasıyla son sezonunda 14 gol kaydetmişti.

Ekonomik sıkıntıların altıını çizen Adalı, “Elbette taraftarımızı mutlu etmek isteriz. Daha önce ettik. Binlerce taraftarın karşılayacağı futbolcuları transfer etmek isteriz ama ekonomik şartlar şu anda izin vermiyor. Devre arasında transfer düşüncemiz var. Üç kulvarda mücadele ediyoruz. Ciddi bir scout ekibimiz var. Çalışmalara başladık. Ocak ayında mutlaka forvet alacağız. Ekonomik sıkıntıları çözersek Talisca da gelir, daha iyisi de gelir. Almak istedikten sonra gider alırız” diye konuştu.