Fatih Terim: Serdar ve Eren kadro planlamamızda yok

Fatih Terim idmanda öğrencilerini uzaktan izliyor.
Fatih Terim idmanda öğrencilerini uzaktan izliyor.

Fatih Terim ile Serdar Aziz görüşmesinde olumlu sonuç çıkmadı. Galatasaray ile Serdar Aziz'in yolları ayrılıyor. Deneyimli teknik adam ayrıca Eren Derdiyok'la da yolların ayrılacağını duyurdu.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, sarı kırmızılı ekibin yeni kadro yapılanması kapsamında yolların ayrılacağı ilk iki ismi sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı videoyla duyurdu.

Serdar Aziz ve Eren Derdiyok’un sezonun ikinci yarısını kapsayan bölümde kadroda düşünülmediğini ifade eden Fatih Terim, her iki öğrencisine de başarılar diledi. Verilen bu kararın bir maçlık olmadığının altını çizen, sorunun daha büyük olduğuna işaret etti ve her iki oyuncunun da çalışma kültürleriyle ortak paydada buluşulamadığını söyledi.

  • Serdar'ı da Eren'i de çok seviyorum. Her iki oyuncumu da çok seviyorum ve onlara, kariyerlerine, yeteneklerine saygı duyuyorum. Ancak birlikte çalışma kültürlerimizin farklı olduğunu düşünüyorum. Yazılıp çizildiği gibi bir günlük, son maçlık bir mevzu da değil bu karar. Bu nedenle teknik olarak sezon sonuna kadar kalan kısmı için kadro planlamamızda yoklar. Yolları açık olsun, çok başarılı olsunlar isterim. Bu güne kadarki emekleri ve katkıları için hem kendi adıma hem de teknik heyetim adına teşekkür ediyorum.
  • Sarı kırmızılı kulüp, Eren Derdiyok ve Serdar Aziz'e 'kendinize kulüp bulun' talimatını verdi. Her iki oyuncunun da yurt içi ve yurt dışından birçok talibi olduğu biliniyor.