Serdar Gürler isyan etti: Bırakın Beşiktaş'a gideyim

Serdar Gürler
Serdar Gürler

Osmanlıspor forması altında geçtiğimiz sezona damga vuran Serdar Gürler, Beşiktaş forması giymek için yönetime rest çekti. 20 yaşındaki kanat oyuncu, 'Beni bırakın Beşiktaş'a gideyim' diyerek kulübünden kolaylık istedi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Osmanlıspor forması giyen Serdar Gürler, Beşiktaş’a transfer olabilmek için grubuna rest çekti.

Geçtiğimiz sezonun en flaş isimlerinden biri olan 20 yaşındaki kanat oyuncusu, yönetimle gerçekleştirdiği son görüşmede, ‘Bırakın beni Beşiktaş’a gideyim’ diyerek anlayış istedi. Güneş Gazetesi’nin haberine göre; transfere olumlu bakan iki takım yöneticileri görüşmek üzere.

Ailesiyle birlikte Dubai’de tatil yapan oyuncunun da rızasını alan Beşiktaş yönetimi, Osmanlıspor yönetimiyle pazarlık masasına oturmak için girişimlerine başladı. Transferi için kolaylık isteyen Serdar’ın talebi üzerine Başkent ekibi, astronomik bonservis istemeyecek ve Beşiktaş ile makul fiyatlar üzerinden pazarlık yapacak.

Yurt dışından da teklif alan Serdar Gürler'in Osmanlıspor ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Geçen sezon küme düşen Osmanlıspor ile 29 maça çıkan 26 yaşındaki kanat oyuncusu, 12 gol 5 asistlik performans sergilemişti.