Serdar Saatçı'dan açıklama geldi: "39 derece ateşle oynatıldım!"

Serdar Saatçı
Serdar Saatçı

Beşiktaş'ta Viktoria Plzen ile oynanan hazırlık maçının ardından 19 yaşındaki stoper Serdar Saatçı kadro dışı bırakıldı. Sonradan oyuna giren ve sadece 12 dakika sahada kalan futbolcunun, oyundan çıktıktan sonra direkt soyunma odasına gittiği ve kapıyı tekmelediği belirtilmişti. Genç oyuncu, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Beşiktaş'ta Serdar Saatçı şoku yaşanıyor.

Avusturya kampında ilk hazırlık maçında Werder Bremen'i 2-1 mağlup eden siyah beyazlılar, dün de Viktoria Plzen ile karşılaştı. 0-0 sona eren maçtan çok, Serdar Saatçı konuşuldu.

Teknik direktör Valerien Ismael, 72. dakikada Salih Uçan'ın yerine oyuna giren Serdar Saatçı'nın oyunundan memnun kalmadı ve saha kenarından "Böyle temposuz oynayacaksan çık dışarı" diye bağırdı. Ardından 84. dakikada Serdar'ın yerine Aytuğ Kömeç'i oyuna aldı.

Saha kenarına gelirken gözyaşlarını tutamadığı görülen genç futbolcu, direkt soyunma odasına gitti. Burada da sinirden kapıyı tekmelediği belirtildi. Siyah beyazlı kulüp, Serdar Saatçı'nın bu davranışı nedeniyle kadro dışı kaldığını açıkladı.

"39 derece ateşim vardı"

Hürriyet'e açıklamalarda bulunan Serdar Saatçı, 39 derece ateşle oynatıldığını söyledi.

  • "Maçtan önce 39 derece ateşim vardı. Buna rağmen oynatıldım. Tabii hasta olduğum için iyi oynayamadım. Soyunma odasında şanssızlığıma öfkelendiğim için aynaya vurdum. Olay bundan ibaret.”