Sergen Yalçın artık Survivor'da mı?

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Sergen Yalçın, Dominik'e gitti
Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Sergen Yalçın, Dominik'e gitti

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Sergen Yalçın, takımdan ayrıldığından beri sakin bir yaşam sürüyordu. Hiçbir takımla görüşmeyen Sergen Yalçın, yakın arkadaşı Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor programına jürilik yapmak için Dominik'e gitti.

Ajansspor'un haberine göre Sergen Yalçın, Tv8’de yayınlanacak Survivor Birleşme Partisi’ndeki şarkı yarışmasında jüri olacak. Yalçın bu nedenle Dominik Cumhuriyeti'ne gitti. Survivor ekibinde yer alan doktor Serhad Ömercikoğlu Dominik'te Sergen Yalçın ile bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.


2 kupanın ardından başarısız olunca yollar ayrıldı

Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu Beşiktaş'ta lig ve kupa şampiyonluğuyla kapatan Sergen Yalçın, bu sezon ise başarısız bir görüntü çizmişti. Ligde kötü sonuçlar alan siyah beyazlılar; Ajax, Dortmund ve Sporting'in yer aldığı Şampiyonlar Ligi gruplarından da puansız ayrıldı ve ardından Sergen Yalçın'ın sözleşmesi karşılıklı anlaşılarak feshedildi.

  • 679 gün takımın başında kalan Sergen Yalçın, bu süreçte 83 maça çıktı. Bu karşılaşmaların 47'sini Beşiktaş, 24'ünü rakipler kazandı. 12 maç ise beraberlikle sonuçlandı.