Sergen Yalçın konuştu: "Yöneticiler altımı oydu!"

Sergen Yalçın, bazı yöneticilerin altını oyduğunu söyledi.
Sergen Yalçın, bazı yöneticilerin altını oyduğunu söyledi.

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Sergen Yalçın, sessizliğini bozdu. Spor yorumcusu Sinan Engin, Sergen Yalçın ile olan konuşmasını canlı yayında anlattı. Yalçın, siyah beyazlı yönetimi suçladı.

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş ile Süper Lig ve Türkiye Kupası'nı kazanan Sergen Yalçın, bu sezon alınan kötü sonuçların ardından takımdan ayrılmıştı. Aralık ayında görevi bırakan 49 yaşındaki teknik adam, o günden beri hiç konuşmamıştı. Spor yorumcusu Sinan Engin, Sergen Yalçın ile görüştüğünü söyledi ve Yalçın'ın sözlerini aktardı.

"Lizbon deplasmanında başka hocayla görüştüler"

Sinan Engin'in ağzından Sergen Yalçın'ın açıklamaları şu şekilde:

  • "Sen de biliyorsun Sinan ağabey bu yönetimin bana yaptıklarını. Bütün yaz beraberdik. Sadece Beşiktaş taraftarı için imza attım. Sezon başında 1 - 1.5 ay beni aramadılar. Sen biliyorsun bunları."
  • "Ben Beşiktaş'ın teknik direktörüyüm. Lizbon deplasmanına Şampiyonlar Ligi maçı için gittiğimizde gidip başka teknik direktörle(Pinheiro) görüşüyorlar. Beşiktaş yönetimi bana çok şey yaptı, altımı oydular."
  • "Ahmet Başkan iyi bir insan, onunla bir sorunum yok ama onu yanlış yönlendirenler var. Ben Beşiktaş taraftarı için sezon başında sözleşme imzaladım."