Sergen Yalçın'ın yeni adresi belli oluyor

Sergen Yalçın
Sergen Yalçın

Jorge Jesus'un ayrılığının ardından Fenerbahçe'de teknik direktör arayışları hız kazanırken, gündeme gelen isimlerden biri de Beşiktaş'tan ayrılmasının ardından uzun süredir herhangi bir takım çalıştırmayan Sergen Yalçın oldu. Adı sarı lacivertliler ile anılan Yalçın için çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...

Jorge Jesus'un ayrılığının ardından teknik direktör arayışlarını hızlandıran Fenerbahçe'de birçok isim gündeme gelirken bu isimlerden biri de Sergen Yalçın oldu. Beşiktaş ile yollarını ayırdıktan sonra bir takımla anlaşmayan Sergen Yalçın için sürpriz bir iddia geldi.

Neftçi Bakü iddiası

Azeri basınının haberine göre; Sergen Yalçın'ın yeni adresi Azerbaycan'ın köklü kulübü Neftçi Bakü... Azeri ekibinde teknik direktör Laurentiu Reghecampf ile yolları ayırmaya hazırlanıldığı, Rumen teknik adamın ayrılığına ilişkin detayların çözülmesi durumunda yolların ayrılacağı belirtildi.

İlk temas sağlandı

Haberde Yalçın ile ilk temasın sağlandığı yazılırken, Reghecampf ile yolların ayrılmasıyla müzakerelerin daha ciddi olarak yürütüleceği ifade edildi.

  • Uzun süredir takım çalıştırmayan Sergen Yalçın'ın Süper Lig'den önemli bir teklif almaması durumunda Neftçi'nin başına geçmeyi kabul edeceği iddia edildi.