Sergio Ramos maç esnasında tuvalete gitti

Real Madrid
Real Madrid

La Liga'da Eibar ile Real Madrid arasında oynanan maçta yeşil sahalarda ender rastlanan bir olay yaşandı. Real Madrid forması giyen Sergio Ramos, maçın 73. dakikasında tuvalete gitti ve 78. dakikada oyuna dahil oldu.

İspanya La Liga’da 28. hafta mücadelesinde Eibar ile Real Madrid karşı karşıya geldi. Municipal de Ipurua‘da oynanan karşılaşmayı kazanan, 2-1’lik skorla Real Madrid olurken maça damga vuran isim Sergio Ramos oldu.

Müsabakanın 73. dakikasında oyun alanını terk eden İspanyol yıldız, herkesi şaşkına çevirdi. Real Madrid’in oyuncu değiştirme hakkının dolduğu bölümde Sergio Ramos’un kenara gelmesine anlam verilemezken, yalnızca 5 dakika sonra oyuna geri dönmesi şaşkınlığın dozunu biraz daha arttırdı.

Sergio Ramos tuvaletten sonra oyuna geri dönüyor.
Sergio Ramos tuvaletten sonra oyuna geri dönüyor.

Televizyon başında izleyenler neler olduğunu anlayamadı ama gerçek maçtan sonra ortaya çıktı. Maç sonu röportajında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Real Madrid Teknik Direktörü Zinedine Zidane, Sergio Ramos’un büyük tuvaleti geldiği için 5 dakikalığına oyundan çıktığını itiraf etti.

  • Muhabir: "Sergio Ramos maçın 73. dakikasında soyunma odasına gitti, 78. dakikada geri döndü. Bunun nedeni neydi?"
  • Zinedine Zidane: "Büyük tuvaleti geldi."