Serhat Akın'ın yeni mesleği herkesi şaşırttı

Serhat Akın
Serhat Akın

Geçen sene bir televizyon programında yer alan ve "Kadıköy boğası" lakaplı Serhat Akın, futbolcu kimliğinin yanına bir özellik daha ekledi. Akın, Gamerların sıklıkla takip ettiği Twitch TV üzerinden yayın yapmaya başladı.

Bir zamanlar Fenerbahçe formasıyla kendisinden söz ettiren milli futbolcu Serhat Akın, dün akşam Twicth TV üzerinden ilk yayını yaptı.

Sıkı bir oyun tutkunu olan Serhat Akın, canlı yayınlarında çeşitli oyunları oynayacak ve bu süre boyunca çekilişler yaparak hediyeler dağıtacak.

Arşiv
Arşiv

Dün resmi Instagram hesabından bir videoyla Twitch'de yayına başlayacağıının haberini veren eski futbolcu, çocukluğundan beri futbol dışında bir diğer hobisinin video oyunları olduğunu belirterek, bundan sonra bu sektörde de ilerleyeceğini belirtti. Serhan Akın'ın sosyal medya üzerinden konuyla ilgili yaptığı açıklama ise şekilde:

  • “Merhaba arkadaşlar, bir süredir sizlere yolda olan yeni projemden bahsediyordum, hayırlısıyla tüm hazırlıklarımızı tamamladık ve artık Twitch üzerinden yayınlara başlamaya hazırız. Bugüne kadar futbolcu kimliğimle tanındım ama bunun yanında çocukluğumdan beri hayatımda olan bir diğer hobim de bilgisayar oyunlarıydı. Küçük yaşlarda başlayan bu tutkum futbolculuğumun yanında her zaman benimle birlikteydi ve artık bunu sevenlerimle de paylaşmaya karar verdim.”