Sevilla'nın Nelsson ısrarı devam ediyor

Victor Nelsson
Victor Nelsson

Sevilla, Marcao'nun ardından Galatasaray'dan bir takviye daha istiyor. Victor Nelsson'u da transfer isteyen İspanyol ekibi, daha yüksek bir teklifle sarı-kırmızlıların kapısını çalacak.

Sevilla, Victor Nelsson transferine yönelik ısrarını sürdüyor.

Bu transfer döneminde Marcao’yu bonuslarla birlikte 15 milyon euro bedelle kadrosuna katan İspanyol kulübü, Marcao'nun yanında Danimarkalı stoperi de istiyor.

Sevilla’nın bu transfer için Galatasaray'a 12 milyon euroluk bir teklifte bulundu fakat teklif reddedildi. Sarı-kırmızılıların memnun olmadığı teklifin ardından İspanyol ekibi, daha yüksek bir teklifle Galatasaray’ın kapısını çalacak.

Galatasaray Victor Nelsson için istediği fiyat ne kadar?

Yönetim, oyuncunun sözleşmesinde yer alan 25 milyon euroluk serbest kalma maddesi üzerinden 20 milyon euroluk bir fiyat talep ediyor.

Teknik heyetin tarafından takımda kalması istenen 23 yaşındaki Danimarkalı stoperle daha yüksek bir ücretle yeni bir sözleşme imzalanması da gündemde. Geçen sezon başında Kopenhag’tan 7 milyon euro bedelle transfer edilen Victor Nelsson, geçen sezon sarı-kırmızılı formayı terlettiği 46 maçta 1 gollük performans gösterdi.