Shinji Kagawa'nın bonservisi ne kadar?

Shinji Kagawa, Antalyaspor maçından önce ısınırken.
Shinji Kagawa, Antalyaspor maçından önce ısınırken.

Beşiktaş formasıyla ilk maçında tarihe geçen Shinji Kagawa, Türk spor kamuoyunun iştahını kabartmaya başladı. Siyah beyazlı taraftarlar, Japon futbolcunun bonservis bedelinin ne kadar olduğunu merak ediyor.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş forması giyen Shinji Kagawa, Antalyaspor karşısında topla ilk iki buluşmasında 3 dakika içerisinde iki gol birden atmasının ardından gündemden düşmüyor.

Siyah beyazlı forma altındaki epik başlangıcının ardından Süper Lig’de ve Beşiktaş’ta kalıcı olup olmayacağı merak edilen Japon futbolcu için kafa karıştırıcı açıklamalar gelmeye devam ediyor. Oyuncunun menajeri Necdet Ergezen, sözleşmede satın alma opsiyonu olmadığını ifade ederken, Beşiktaş cephesi ise opsiyon olduğunu belirtiyor.

  • Kagawa kalmak isterse Dortmund'un zorluk çıkaracağını sanmıyorum. Sezon sonunda Alman ekibiyle 1 yıl daha sözleşmesi kalacak. Bu durum, Beşiktaş'ın avantajına olabilir. Eğer Kagawa kalmak isterse iki kulüp arasında anlaşma zemini oluşabilir. Kagawa'nın kararı belirli olacaktır.

Beşiktaş Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, Antalyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Ürkmezgil, “Bildiğim kadarıyla Kagawa'nın bir opsiyonu var” ifadelerini kullandı.

  • Biz zaten Kagawa'yı takıma faydalı olsun diye almıştık. Kagawa transferiyle ilgilenen tüm arkadaşlarımıza ve başkanımıza teşekkür ediyorum. Gerçekten çok önemli bir futbolcuyu transfer ettiğimizi biliyordum ama neredeyse bu bir rekor oldu. Ayağına değen ilk topta gol attı, hemen ardından bir gol daha attı. Bildiğim kadarıyla Kagawa'nın bir opsiyonu var.

Kagawa’nın bonservisi ne kadar?

  • Japon futbolcuyla 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan Borussia Dortmund, 8 milyon avro gibi makul bir bonservis ücreti belirlemiş durumda.
Bu gönderiyi Instagram'da gör

🇯🇵 Son Samuray. #Kagawa

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()