Silindiği iddia edilen veriler Comolli'de çıktı

Damien Comolli, Ali Koç'un da yer aldığı törende Fenerbahçe'ye imza atıyor.
Damien Comolli, Ali Koç'un da yer aldığı törende Fenerbahçe'ye imza atıyor.

Fenerbahçe'de yaşanan veri krizi ile alakalı her geçen gün yeni bir iddia daha ortaya çıkıyor. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un iddia ettiği gibi Aykut Kocaman'ın ekibi tarafından silindiği iddia edilen verilerin silinmediği, sezon başında sportif direktör Damien Comolli'ye rapor halinde sunulduğu belirtildi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un geçen hafta FB TV'de "Gündem Özel" programında yaptığı açıklamalardan sonra sarı lacivertli camiada perde arkasında kalmış ilginç olaylar ortaya çıktı. Başkan, Aykut Kocaman'ın görevden ayrılmasının ardından görevlerine devam eden 3 yardımcı antrenör tarafından takım içinde gizli tutulan verilerin dışarı sızdırıldığını ileri sürmüştü. Koç'un yaptığı açıklamalar sonrasında spor kamuoyu büyük şaşkınlık yaşamıştı. Basında "Köstebek krizi" olarak adlandırılan bu hadise hakkında yeni iddialar çıkmaya devam ediyor.

Yeni Şafak Gazetesi’nin haberine göre; Kocaman sezon başında Comolli ile bir araya gelmiş ve takımla ilgili detaylı bir sunum yapmıştı. Aykut Kocaman’ın bu sunumda takım ve oyuncularla ilgili tüm verileri Fransız futbol adamına bir dosya halinde sundu.

Aykut Kocaman, saha kenarında hakem kararına itiraz ediyor...
Aykut Kocaman, saha kenarında hakem kararına itiraz ediyor...

Aykut Kocaman bu sunumda elindeki “kendi yöntemleriyle bulduğu” tüm bilgileri, analizleri ve verileri Comolli’ye aktardı ve geçen sezonki tüm verilerin Fransız spor adamında bir dosya halinde mevcut olduğu ortaya çıktı.

Öte yandan haberin devamında verilerin silinmediği, Başkan Ali Koç’un yanlış bilgilendirildiği belirtildi. ICloud’a aktarılan tüm verilen halen saklandığı ileri sürüldü.