Sıra beklememek için arabasıyla markete daldı

Petar Bockaj'ın daldığı benzinliğin son hali.
Petar Bockaj'ın daldığı benzinliğin son hali.

Hırvatistan ekiplerinden Osijek forması giyen 22 yaşındaki Petar Bockaj, kız arkadaşıyla konserden dönerken çikolata almak için girdiği benzinlikte ortalığı birbirine kattı. Ödeme yapmak istediğinde kasada kimseyi göremeyen Bockaj, sıra beklememek için aracıyla markete daldı ve bu olayın ardından sözleşmesi feshedildi.

Hırvatistan ekiplerinden Osijek forması giyen 22 yaşındaki Petar Bockaj, çikolata almak için girdiği benzin istasyonunda sıra beklememek için aracıyla markete dalınca sözleşmesi feshedildi.

Kız arkadaşıyla birlikte şarkıcı Sasa Matic'in konserinden dönerken benzinliğe uğrayan Bockaj'ın çikolata satın aldığı ve o anda kasada kimse olmayınca çılgına döndüğü belirtildi. Genç futbolcunun beklememek için denediği yöntem ise olağan dışı oldu.

Alkollü olduğu belirlenen Petar Bockaj, arabasına bindi ve tam gaz benzinlikteki marketin içine doğru aracını sürdü. Olay mahallinde bulunan birkaç kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan kaza sonrası kaçan Bockaj, kısa süre içinde polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

  • Osijek Kulübü de yaşananlar üzerine futbolcunun kontratını feshettiğini duyurdu. Peter Bockaj ise sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamayla, yaşananlardan dolayı özür diledi.