Sıra futbolculara geldi: 6 oyuncuyla yollar ayrılacak

​Sıra futbolculara geldi: 6 oyuncuyla yollar ayrılacak
​Sıra futbolculara geldi: 6 oyuncuyla yollar ayrılacak

Galatasaray'da Igor Tudor'un gönderilmesinin ardından sıra oyunculara geldi. Devre arasında birçok oyuncuyla yollar ayrılacak.

Galatasaray'da kötü gidişatın faturası sadece Teknik Direktör Tudorla kalmayacak. CNN Türk'ün haberine göre; Yönetimin performansı yetersiz olan ve kadroya giremeyen bazı futbolcularla son kez görüşüp yollarını ayırmak istediği öğrenildi.

İşte o oyuncular;

Jason Denayer gönderilecek
Oynadığı maçlarda yaptığı kritik hatalarla bir önceki dönemini mumla aratan Denayer'in kiralık sözleşmesinin uzatılmayacak.
Jason Denayer gönderilecek Oynadığı maçlarda yaptığı kritik hatalarla bir önceki dönemini mumla aratan Denayer'in kiralık sözleşmesinin uzatılmayacak.
Muslera ile özel görüşme
Son dönemde hatalı goller yiyen Muslera ile özel bir görüşme yapılarak ikinci yarıda toparlanması istenecek.
Muslera ile özel görüşme Son dönemde hatalı goller yiyen Muslera ile özel bir görüşme yapılarak ikinci yarıda toparlanması istenecek.
Yasin'in sözleşmesi uzatılmayacak
Galatasaray'a geldiği günden bu yana istikrarsız bir görüntü çizen Yasin Öztekin'in sezon sonunda bitecek olan sözleşmesi uzatılmayacak.
Yasin'in sözleşmesi uzatılmayacak Galatasaray'a geldiği günden bu yana istikrarsız bir görüntü çizen Yasin Öztekin'in sezon sonunda bitecek olan sözleşmesi uzatılmayacak.
Tarık Çamdal listede ilk isim
Gösterdiği kötü performans nedeniyel artık hiçbir Galatasaraylının takımda görmek istemediği Tarık Çamdal, takımdan kesin gönderilecekler arasında
Tarık Çamdal listede ilk isim Gösterdiği kötü performans nedeniyel artık hiçbir Galatasaraylının takımda görmek istemediği Tarık Çamdal, takımdan kesin gönderilecekler arasında
Koray için teklif bekleniyor
23 yaşındaki stoperle Torino ve Lazio'nun ilgilendiği öğrenildi. Eğer teklif gelirse Koray Günter ile yollar ayrılacak.
Koray için teklif bekleniyor 23 yaşındaki stoperle Torino ve Lazio'nun ilgilendiği öğrenildi. Eğer teklif gelirse Koray Günter ile yollar ayrılacak.
Donk ve Emrah da kesin yolcu
Kadroya girmekte zorlanan ve performansları yeterli bulunmayan Ryan Donk ve Emrah Başsan'ın da gönderileceği öğrenildi.
Donk ve Emrah da kesin yolcu Kadroya girmekte zorlanan ve performansları yeterli bulunmayan Ryan Donk ve Emrah Başsan'ın da gönderileceği öğrenildi.