Neymar'ın durumuna yönelik açıklama: Turnuvaya devam edebilecek mi?

Neymar'ın sakatlık anı
Neymar'ın sakatlık anı

2022 Dünya Kupası'nda G grubunda dün akşam oynanan Brezilya - Sırbistan mücadelesinde ayak bileğine darbe alan Neymar, futbolseverleri korkuttu. Maçtan sonra Brezilya teknik direktörü Tite ve kulüp doktoru Neymar'ın sağlık durumuna yönelik açıklama yaptı.

Dün akşam oynanan Brezilya - Sırbistan mücadelesinde ayak bileğine darbe alan ve Dünya Kupası'nın geri kalanında oynayıp oynamayacağı merak konusu olan Neymar'ın durumuyla ilgili açıklama yapıldı.

Brezilya teknik direktörü Tite açıklamasında Neymar'ın ne olursa olsun Dünya Kupası'nın geri kalanında sahaya çıkacağını belirterek, "Neymar'ın Dünya Kupası'na devam edeceğinden emin olabilirsiniz" ifadelerini kullandı.

Brezilya Milli Takım doktoru Rodrigo Lasmar ise Neymar'ın durumunun belli olması için en az 24 saat geçmesi gerektiğini söyleyerek,

  • "Neymar'ın bileğinde şişlik vardı, yedek kulübesinde hemen tedaviye başladık. Daha net bir şey söyleyebilmek için 24-48 saat arası beklememiz gerekiyor. MR veya benzeri bir tetkik yapmayacağız ama gerekirse yaparız" açıklamasını yaptı.