Fenerbahçe, Sivasspor deplasmanında

Sivasspor - Fenerbahçe
Sivasspor - Fenerbahçe

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Sivasspor ile kritrik maçta karşı karşıya gelecek. Peki, Sivasspor-Fenerbahçe maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Spor Toto Süper Lig'de 32. hafta heyecanı devam ediyor. Fenerbahçe bugün zorlu Sivasspor deplasmanında. İşte öne çıkan detaylar...

Fenerbahçe, 5 yıldır Sivas'ta kazanamıyor

Fenerbahçe, Sivas'ta son galibiyetini Nisan 2018'de 2-1'lik skorla aldı. Bu tarihten sonra 4 Eylül Stadyumu'nda oynanan mücadelelerde ev sahibi ekibin 4 maçlık yenilmezlik serisi bulunuyor.

Sivas temsilcisi, bu süreçte 1 galibiyet elde ederken, 3 müsabakada da taraflar yenişemedi.

Ligin en çok gol atan takımı

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de bu sezon oynadığı 29 karşılaşmada rakip filelere 72 gol sığdırdı. Sarı lacivertliler, bu alanda en çok gol atan takım konumunda bulunuyor. Fenerbahçe'de 27 gollü Enner Valencia, takımın gol yükünü çekerken, Michy Batshuayi de 10 golle katkı sağladı.

5 isim sınırda

Fenerbahçe'de 5 futbolcu sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Sarı lacivertlilerde Serdar Aziz, Gustavo Henrique, Willian Arao, Enner Valencia ve Samet Akaydin ceza sınırında bulunan isimler. Bu futbolcular kart görmeleri durumunda gelecek hafta Giresunspor deplasmanında forma giyemeyecek.

Türkiye Kupası'nda da rakipler

İki takım bu sezon Ziraat Türkiye Kupası yarı final turunda da eşleşti. İki maçlık eleme usulüne göre oynanacak yarı finalde ilk maç 3 Mayıs Çarşamba günü Sivasspor'un ev sahipliğinde yapılacak.

Sivasspor-Fenerbahçe maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Bugün Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak Sivasspor-Fenerbahçe maçı beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.