Kupada Sivasspor'un rakibi Fenerbahçe

Sivasspor - Fenerbahçe
Sivasspor - Fenerbahçe

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Demir Grup Sivasspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Peki, Sivasspor-Fenerbahçe ZTK maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Demir Grup Sivasspor sahasında bugün Fenerbahçe'yi ağırlayacak.

Süper Lig'de bu hafta Demir Grup Sivasspor'u deplasmanda 3-1 mağlup eden sarı lacivertliler, Ziraat Türkiye Kupası yarı final etabı ilk maçında kırmızı beyazlıları yenerek, kendi sahasında yapacağı mücadele öncesinde avantaj sağlamak istiyor.

Fenerbahçe, kupada yoluna devam etmek istiyor

Spor Toto Süper Lig'inde oynadığı son maçta Demir Grup Sivasspor'u 3-1'lik skorla mağlup edip şampiyonluk yarışını sürdüren sarı-lacivertliler, kupada da yoluna devam etmek istiyor.

Teknik direktör Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe, 6 Nisan'daki çeyrek final maçında kendi evinde Yukatel Kayserispor'u 4-1 mağlup ederek yarı finalde Sivas temsilcisinin rakibi olmuştu.

  • Yarı final rövanş müsabakaları, 23, 24 veya 25 Mayıs'ta gerçekleşecek. Müsabaka programları daha sonra ilan edilecek.

Konuk ekipte 2 eksik

Fenerbahçe, Demir Grup Sivasspor maçında 3 oyuncusundan yararlanamayacak.

Sarı lacivertlilerde, bel fıtığı rahatsızlığı nedeniyle operasyon geçiren kaptan Altay Bayındır ile sakatlığı bulunan Lincoln Henrique müsabakada forma giyemeyecek.

İstanbulspor maçının ardından sakatlandığı açıklanan Atilla Szalai ile Demir Grup Sivasspor maçında ambulansla hastaneye kaldırılan ve durumunun iyi olduğu açıklanan Valencia'nın bu maçta forma giyip giymeyeceği henüz netlik kazanmadı.

Sakatlığı geçen ve takımla birlikte çalışmalara başlayan Michy Batshuayi, Joshua King ve Miha Zajc ise Jorge Jesus'un forma vermesi halinde bu maçta mücadele edebilecek.

İrfan Can Kahveci özel uçakla geldi

Son oynanan Sivasspor maçında kırmızı kart gören İrfan Can Kahveci, gece saatlerinde Ali Koç'un özel uçağıyla Sivas'a uçtu.

Kırmızı kart cezasını lig maçlarında çekmesi kesinleşen sarı lacivertli futbolcu, teknik heyet görev verirse bu akşam Sivasspor ile oynanacak kupa müsabakasında görev alabilecek.

Sivasspor-Fenerbahçe ZTK maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında bugün deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile karşılaşacak.

Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynanacak maç saat 20.30'da başlayacak. Karşılaşma A Spor'dan canlı yayınlanacak.